AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'' koju vodi voditelj Milan Milošević. Sledeći snimak ticao se zadrugara koji su u pušionici ogovarali Nikolu Grujića.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom, reč na ovu temu dobio je Gruja:

Meni to nije priličilo da to što sam je pozvao da prespava kod mene u krevetu, pošto joj je njen bio mokar - rekao je Nikola, pa se ubacio Mensur:
Osuđujem te oštro, a gotivim te - rekao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako si ti u pijanom stanju ovo ono, znači ti si sve radio svesno. Igraš da na to da izgubiš porodcu. To mu je karta za opstanak. Zato ja mrzim muškarce, ti si baš loš primer i sa tobom nikada ne bih mogla da budem - rekla je Viki, pa je Gruja imao da doda:
Pokajao sam se što sam je pozvao tu, oženjen sam. A na to dal mi je ovo karta ili ne, naravno da nije. Izvinjavam se mojoj porodici, neće se ponoviti više - rekao je Gruja, pa se ubacila Matora:

Foto: TV Pink Printscreen

Što se mene tiče on je izgubio svako pravo. Ja bih volela da počneš da piješ i pokažeš ko si i šta si. Živ si čovek, samo budi ono što jesi. Neću da ti morališem, ali hoću da budeš ono što jesi - rekla je Matora.
Montiran snimak je izašao. Na snimku je to što je lupaetao da ne zna šta bi radio sa ženama kad popije. Ja sam te vode branila, a kad si flertovao pijan sa Vanjom, što bih ja ustala da te branim - rekla je Viki, pa se Miki ubacio:

Foto: TV Pink Printscreen

Tražio si od Dalile da tražiš šatro priču, znači ti si svesno to uradio. Nije problem dal on vara ženu, nego da je to go**ar koji je zbog karijere spreman da obruka svoju ženu preko novina. Ti ovde gubiš obraz - rekao je Đuričić.
Ovo što sam pitao Dalilu, to je bilo na početku moje karijere kad nisam nastupao. Sad radim tezge i to sve - rekao je Gruja.
On je kad je ulazio pitao mene šta da radi, rekao sam mu da ide u kazino i da se kocka. Ovde su ti velike mogućnosti da prospeš sve ono što si ćutao. Ostavljao si prostora da razmišljamo šta se desilo. Ja ne želim da ti rasturam, rekao sam ti št ada radiš. Mislim da si veliku grešku naprravio. Pa zamisli da je obrnuta situacija. Ovde se takve greške kažnjavaju, kažnjava ih javnost - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi brakovi koji su se ovde raspali, oni su se raspali napolju. On je dečko ko nema karakter. Ti nisi došao ka strugar ovde, nego dečko sa javne scene. Od tebe zavisi kako ćeš ovde da se predstaviš. Meni za 101 godinu u rijalitiju, nije palo na pamet da uradim bilo šta. Ti moraš da budeš imun na to ako se devojke ovde zaljube u tebe. dokazivanjem da si pravi muž, poprimaćeš simpatije - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti izgleda Vanja? - pitao je Milan Nevenu, na šta je ona odgovorila:
Izgleda top, lepa je - rekla je Nevena.

Detaljnije u nastavku: 

Autor: N. Ž.