AKTUELNO

Opšti haos!

Voditelj Milan Milošević nalazi se u Beloj kući i u toku je emisija "Gledanje snimaka".

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari se i dalje bave temom Mie Jovanović, njenog nemilog događaja silovanje i situacije njenih roditelja. Mia je nastavila svoje izlaganje.

Jednostavno ja sam zamerila neku drugu situaciju. Moja majka se razbolela i krila to od svakoga, saznali smo kad je počela da gubi kosu. To sam joj zamerila jer to utiče na mene i na moju sestru koja je starija od mene dve i po godine govorila je Jovanovićeva.
Ne bi se ovo saznalo da se Mia nije poverila Mikiju Đuričiću, ceo svet je video to. Prvo si se njemu poverila, odakle ta potreba? - govorio je voditelj.
Nije to tek tako bilo, videla je da Viktorija priča o tome, pogodilo je to i setila se svega, jel moguće da ste toliko glupi? Zašto je toliko cedimo, sad je teramo da kaže da li je tata varao mamu, zašto pričaš to, jel moguće da si toliko retardirana? - urlao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li razumemš sada bolje njene postupke, imaš li sada neko drugo mišljenje? - obratio se voditelj Stefanu Mihiću.
Imam poštovanje prema njoj naravno, sama je odlučila kojim će putem, da ide. Rekao sam joj da njoj neko treba, da je voli i pruža pažnju. Ona je reagovala destruktivno na sve to, da ne želi da se menja, da je takva kakva je. Tvrdim i dalje da je njoj to potrebno, ako ona to ne želi, ne može joj niko pomoći - odgovorio je Stefan.
Slažeš li se da je ovo dobra terapija za nju, da pred svima to izbaci iz sebe? - pitao je voditelj Irmu.
Mnogo je teško i konfuzno kad kriješ, kada držiš u sebi, mnogo je lakše kad to podeliš sa nekim. Verujte mi lakše je kad kažeš sve, kao da se olakšaš - pokušala je da kaže Irma.
Ako je tako, daj da kaže ime i prezime da institucije odrade svoje, ovako nema nikakvog smisla, ništa se ne rešava - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebala je da kaže svojima, nekim bliskim ljudima a ne nama ovde, jer će ovde svi apsolutno da iskoriste to prvom prilikom! Ja sam rekao da mi je otac bio na herionu pa su od toga napravili svašta, je*em im majku prokletu! - vikao je Stefan Karić.
Ja sve što sam rekla mi se obilo o glavu kroz sve rijalitije. Sve što sam loše rekla za majku i oca, obilo mi se, a mislila sam da će mi biti lakše. Ne krivim njene roditelje, to se dešava ovo je Beograd, neke okolnosti se tako dese. Što se tiče priče o roditeljima, iz ličnog iskustva ti kažem, kajem se, ja kad sam psotala majka, tek sad razumem zašto je nekad radila neke stvari. Moramo da preživimo život budemo u istim situacijama, da bi nešto razumeli. Svaku svoju tužnu situaciju sam teško podnela i dan danas mi sve to prebacuju. Sve ovo danas što si rekla sutra će biti zloupotrebljeno protiv tebe, videćeš, kažem ti to iz iskustva - navela je Subotićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino ko nju ovde razume je Viki. Šta ti sada imaš da joj kažeš? - pitao je voditelj.
Mislim da ne treba da priča o roditeljima, danas smo svi prijatelji, sutra nismo svašta može da bude. Ne znam šta bih rekla. Po meni se jesi možda izborila, ali mislim da su ti itekako ostale posledice. Po meni je njena situacija gora po njeno psihičko stanje, čim gleda pogrešno na neke stvari, pije lekove za smirenje. Ljudi, njeni roditelji nisu doživeli ono što je ona. Mi ne znamo drugu stranu priče i nismo mi ti koji treba da pričamo o tome - odgovorila je Viki.
Zašto nije prijavljen slučaj, zašto se nije poradilo na tome, da bude pravda zadovoljena i da ona zna da nije sama na ovom svetu? - pitao je Milošević.
Ja nju razumem, i mislim da jedino ja mogu da stvorim sliku šta se desilo. Samim tim što nisi to prijavila, dovodi se sumnja, nisi ni sad dala apel, ako si već iznela to mora nekako to da se reši. Ja znam nju i Krleta od ranije, znam ko je taj čovek, izuzetno je jak, ali da se razumemo i od jačeg ima jači, da se razumemo - rekla je Viki.
Među vama ima roditelja, kako ćete vi odgajati svoje dete, a da ne bude silovano? Vi možete da naučite da ne bude počitinelj - dodala je Lorna.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga