AKTUELNO

Au!

Zadrugarka Mia Jovanović je u toku emisije ''Gledanje snimaka'' odlučila da prizna Viktoriji Mitrović da je prošla slično iskustvo, a sada je i javno progovorila o tome. Nakon ispovesti, zadrugari su prokomentarisali njenu ispovest. Reč je dobila Stanija Dobrojević, nakon što je svoje izlaganje završio Miki Đuričić:

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nismo to doživeli, treba da ćutimo i da jedemo gov*a. Posledice su ostale, psihički problemi, od dečka do dečka. Ona je isto borac, ide dalje, ali je zajebano da je vraćamo. Sad Stanija nemoj da pametuješ, molim te - rekao je Miki, pa je posle toga Stanija dobila reč:
Džabe njima te pozicije, kad su je ostavili. Negde u dubini ona krivi roditelje - rekla je Stanija, pa je nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisu za to roditelji krivi, nisam to rekla. U njenom osećam neki bes prema roditeljima, znaš koliko ima roditelja koji parama zamažu decu - rekla je Dobrojevićeva.
Roditelji nisu krivi, mogli su da budu i kod kuće. krivimo roditelje koji rade, koji ostavljaju decu - rekao je Karić
Za konkretnu ovu sitauciju, da je roditelja silovana, tu ne - dodao je Stefan.
Meni je to neobično, ja dolazim iz druge sredine. Ja sam se prvi put susreo sa devojkama koje su kao Kristifor Kolumbo. Ona priča hapšena ovo ono, a ima 22 godine. Moja sestra kad se spremala u grad, prvo smo je morali svi vizuelno videti. Moralo se znati u koje vreme odlazi i u koje dolazi kući, u koji lokal i sa kim - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da se sprdamo sa ovim, ovo se dešava i u zgradama gde žive, dajte bre - ubacio se Karić.
Neko ko je silovan, ne zna gde je, šta radi, šra joj se desilo. Dajte, nemojte te teorije ovde. Glup si kao kur*c - rekao je Miki Filipu.
Za mene je roditelj uvek kriv ako ne zna gde mu je dete - rekao je Car.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N. Ž.

#Filip Car

#Mia Jovanović

#Stefan Karić