AKTUELNO

Otkrivena tajna!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", Milan Milošević je spreman da ukućane suoči sa svim vašim pitanjima i nedoumicama. 

Milan je postavio pitanje Mensuru:

Zašto dozvoljavaš da te ljudi komentarišu, a ne znaju šta si ti prošao kao dete - postavio je pitanje Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Svako može da me komentariše. Ja sam izrastao u zdravog i pametnog momka. Imao sam težak život, sada je sve pod kontrolom. Nepoverenje i ljubav su mi u mladosti falili i dan danas sam željan ljubavi i zato sada to ovako iskazujem. Dosta sam ispovređivan u detinjstvu, bio sam odbačen - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Irma se ubacila u razgovor pa prokomentarisala: Ja bih volela da upoznam Mensura i saznam zašto on manifestuje ljubav na ovaj način. Sociopata je u ljubavi. Kada je rekao da mu je falila ljubav to je on potvrdio svojim ponašanjem. On je mene loše komentarisao uvek, ali ja sam htela da pričam sa njim i vidim o čemu se radi. On treba svoje traume da izleči, a ne da na Milici manifestuje. Rekao si mi u karantinu da se boriš sam sa sobom. Ja bih sa njim volela da porazgovaram, nepoverenje, kontrola, sve ja vidim. Ja bih sve priznala, on je meni priznao u karantinu mnoge stvari ali treba da priča o tome. Zašto lažeš, što ne priznaš kada treba. Nemaš hrabrosti da priznaš - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videu:

Autor: N. V.

#Irma Sejranić

#Mensur Aljanpašić