AKTUELNO

Emotivno!

U toku je luda žurka na najpoznatijem imanju na Balkanu. Miki Đuričić je ostao sam sa Lornom Pratnemer u dvorištu i otvorio joj dušu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mnogo puta pobegao, mene niko nije dirao, nego jednostavno me bude sramota! Bude me blam, nije mi važno ništa, ni pare. Misliš da je jedino dostojanstveno da odeš odatle, posle se pokajem i razmišljam šta mi je to trebalo, drugi se ponašaju gore od mene. Više se blamiraju - govorio je Miki.
Po meni se ti uopšte ne blamiraš! Tvoja prezentacija izgleda kao da se ti sprdaš sa nama - rekla je Lorna.
Kako se ne blamiram, imam 44 godine, dvanaesti put u rijalitiju. Sprdam se jer ne znam šta ću drugo, čim se malo naspavam i odmorim padnem u depresiju. Nisam ja umoran, ma ne mogu da ti objašnjavam. Ja se ne družim sa ljudima iz rijalitija, imam svoje prijatelje. Vidiš svi kad izađu se je*u međusobno, pa onda uđu ovde pa unesu te priče. Ja sam se smirio imam svoj život neki miran, na selu, daleko od svih. Ne mogu ja nigde zaraditi ovakav novac, i onda ja pomislim šta ja radim zbog novca, izgubiš dostojanstvo - nastavljao je Miki.
Pa ne radiš ti ništa, sprdaš se zezaš - dodala je Lorna.
Ma kako se ne blamiram, komentarišem ko je koga je*ao da se razumemo. To je sramota, vređaju mi inteligenciju! - nastavio je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga