AKTUELNO

Viktorija Mitrović progovorila o braku, ćerki, ali i jezivom zadirkivanju koje su joj priredila deca u školi, zbog monstruoznog zločina koji joj se desio sa samo 12 godina!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu koja je prethodne nedelje ostavila reagion u šoku. Bolna ispovest Viktorije Mitrović nikog nije mogla da ostavi ravnodušnim, a zadrugari kroz suze komentarišu jezive detalje koje su saznali iz njene priče.

Prvo moram da te zagrlim, nikad nisi sama u životu. Šta ti se dogodilo u glavi od trenutka kad si ispričala priču, koja je potresla ceo svet, pa do sad? - započeo je razgovor voditelj Milan Milošević.
Ne razmišljam o tome. Dovoljno mi je da pogledam čoveka. Posle toga sam se normlano ponašala znam gde sam ušla. Komentarisala sam da ne bih volela, jedini problem je što sam rekla ljudima, nije problem za javnost. Svako je mogao da bude žrtva toga. Moćemo da se svađamo, smao ne bih volela da me niko sa tim povređuje. Nas 50 ovde živi 10 meseci, nomrlna je stvar. Ne živiš sam. To bih zamolila, koliko god da vas iznerviram, to ne bi bilo lepo sa vaše strane - odgovorila je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li razmišljaš da oni ne shvataju da je imala samo 12 godine? Ja kad sam video sliku, od tog trenutka nisam mogao da spavam. Svaka ti čast na hrabrosti što si skupila u sebi da izneseš pred milionskim auditorijumom. Ovde si zaštićena i pronašla si saosećanje od 100% ljudi. Saosećanje prema osobi koji treba da krene dalje - pričao je Milan Milošević.
Ja uvek idem na rizik gde god da sam. Ja znam napolju da nemma puno prijatelja, uglavnom je bila korist, od majke i oca, pa ostalo. Lakše mi je bilo da budem sa pola kuće, da sam htela da ostanem, nego ovo. Ti kad uđeš ovde postaješ javna ličnost, sa neke strane mi je drago. Ja nemam predstavu kako odzvanja. Podelila sam ovo kao sa porodicom. Videla sam u vama da sam dobila podršku i da vam nije bilo svejedno, s obzirom da smo svi zajedno ovde - pričala je Mitrovićeva.
Da li možeš da razgovaraš sa mnom sad? Koji su trenutci koji su najteži? - pitao je voditelj.
Ti trenutci su me vodili non stop. Sama situacija, u selu, u porodici. Čudno su me gledali, to je dug period. Pamtim sve što se desilo, taj posupak. Bila sam trudna kad sam išla da dajem veštačenje, da dokažem. Sve je moralo da se iznese, nije mala stvar optužiti nekog za tako nešto. Bilo je teško da se naviknem na situaciju. Ja kao ja, dete. Bila je problem škola, osećala sam se loše. Otac mi je zadao najveći udarac. Hteo je da me povede da bi na osovu toga dobio papire za Nemaču. On je hteo da iskoristi to što se desilo, da bih izbegla bila sam prinuđena da se udam - rekla je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko godina si imala kad si morala da napustiš očev stan u da se udaš? - pitao je Milan Milošević.
14 -15. Kad je čuo da se svađam on je tad dolazio da me puveče. Nisam htela, lakše mi je bilo da trpim, nego da znam da otac hoće da me iskoristi preko moje muke. On je bio tri godine stariji od mene, bio je maloletan, morali smo da se venčamo. Dobili smo dete, otišli smo preko da probamo - govorila je ona.
Da li si trpela nasilje od tog muškarca? Da li te je omaložavao? - dodao je Milan Milošević.
Nisam trpela nasilje. Prebacivao mi je kao da mi je bio švaler. Znala sam da ću imati problem. Kako sam gledala na porodicu, školu, tako i za momke. To će mene uvek pratiti. Ne mogu da znam ko će meni šta reći - pričala je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam u toku celog postupka išla u školu, naravno na prekide. Kad sam bežala od kuće, nisam izašla danima. Zadirkivali su me, govorili su popadijo. Selo, kao selo, zatucano. Ne sudite knjizi po koricama - nastavila je Viktorija da govori.
Koliko ti je teško da se praviš da je sve dobro? - dodao je voditelj.
Ja se ne pravim. Meni kroz period dalje, imala sam trenutke kad mi nije bilo dobro. Uvek gledam da se izborim - rekla je Mitrovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ti ćerka znači u celoj borbi da prevaziđeš montruozni zločin? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Puno mi znači, zbog toga i nisam sa tobom osobom sa kojom sam dobila dete. Terala sam ga da radi, da finansiram dete i mene. Nije mogao da izdrži, išao je, varao i ja sam tu prekinula. Povukla sam teret da sama izdržavam dete. To je moja kopija, barem fizički, ne daj Bože psihički. Ja živim jako brzo, meni je sve posao. Kako god da izgledam, sebi dajem najmanje oduška. To je uvek bila porodica - ispričala je Viktorija.
Ljudi iz sela su rekli da si jako požrtvovana majka i da si jako posvećena detetu i da kakav život živela čerka ti je na prvom mestu - rekao je Milan Miloešvić.
Koliko god živela sa babom i dedom, ulica me je učila. Razlikujem se od svoje generacije. Ja sa devojkom od 20 godina nemam šta da pričam - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se desio nemili događaj da li si bila svesna? Kome si prvom rekla? - pitao je voditelj.
Tetki. Moji baba i deda imaju tri ćerke. Srednja ćerka koja je udata i ima decu. Zbunjeno je reagovala. Ja sam samo na brzinu rekla i otišla da spavam. Ujutru sam ustala, otišla u školu, pozvala me direktorka da siđem, videla sam policiju. Deda je bio skrhkan, ne znam kako je preživeo. Na njih je ostavio velike posledice. Moji baba i deda imaju dosta unučadi, čuvaju moje dete i mnogo su vezani za nju. Dosta je poslednjica ostavilo na njih, ćerka im je bila bolesna od leukemije - pričala je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.

#Zadruga