AKTUELNO

Nastavio po starom!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević nalazi se u Beloj kući, a nakon što su zadrugari prokomentarisali najveće razočarenje, a publika je izglasala Mesnura Ajdarpašića, došao je red da i on kaže svoje mišljenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ušao da budem onakav kakav jesam, to što sam radio na sebi i na samokontroli, teoretski, ne u praksi, jer nisam imao gde da primenim. Ne znam šta su očekivali, a da nisu videli novo. Mene to ne dotiče. Sam po sebi sam neko ko je dominantan i nećete uspeti da me slomite, pokušavajte na sve načine. Morate da shvatite da vas ne doživljavam. To što vi osporavate mene kao ličnost, pokušavate vi da me predstavite, onako kako bi vi hteli. Ne znam šta bih vam rekao, mislim da sam mnogo gori bio u trojici. Nisam ušao pod gasom, nisam uopšte poleteo, ja sam takav prirodno. Imam samopouzdanje i dominantan sam. Ne branim vam da dođete u prvi plan i da radite isto što i ja radim, nisam jedini u ovoj kući. Ima još muškaraca, je l' moguće da ni jedan drugi ne bode oči, osim mene? Hvala ako vodite računa o mojim postupcima. Govorite mi da ne razmišljate o sebi i da mene stavljate u prvi plan. Gorite od želje da kažete bilo šta čime bi mene ugrozili - pričao je Mensur.
Ovde su rekli sve najbolje, a on to neće da čuje. Rekla je lepo Aleksnadra, to to ne želiš da čuješ - ubacio se Mića.
Ja ovde nisam došao da budem najbolji, došao sam i onakav sam kakav jesam. To što ćete gledati kroz sezonu biću ja, makar bio najgori. Ja da me svi volite, zapitao bih se je l' u redu sve sa mnom. Nije poenta da me svi vole i hvale. Igram se sa vama kako ja hoću i kad ja hoću - nastavio je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga