AKTUELNO

Mensur Ajdarpašić izglasan za najveće razočaranje naroda!

U toku je emisija Izbor potrčka sa Milanom Miloševićem, a zadrugari ovom prilikom komentarišu to što je Mensur Ajdarpašić izglasan za najveće razočaranje ''Zadruge 5''

Ja imam drugačije mišljenje. Poigrao se sa svima, odigrao je psihološku igru. Dirao im je sujetu pa su se oni našli uvređeni, jer imaju nisko mišljenje o sebi - rekla je Sanja, pa je dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

On je uspeo da dobije reakciju od većine - dodala je Grujićeva, pa je na pitanje šta je kod nje Mensur izazvao, odgovorila je:
Mene je prvo isprovocirao, zatoš što mi je komentarisao fizički izgled - rekla je Sanja.

Nakon Sanje, reč je dobio Stefan Mihić:

Ovo su znaci nemoći od strane Mensura. Moje mišljenje je da si izgubio dominaciju u kući. Izgubio si je zbog zbog dva čoveka u kući. Kod Marka si izgubio kada ti je tražio da obarate ruke, pa te je tako postavio na mesto - rekao je Mihić
Izgubio si kada si imao izlaganje vezano za Filipa Cara. Pokazao si veliku nemoć, nisi sme ni da ga pogledaš - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se sve vreme folira ovde. Sve je uradila da dođe u centar pažnje. Koštaće ga ona glave - ubacila se Irma.

Posle Stefana, poslednja je prokomentarisala Deniz Dejm:

Pre ulaska mi se Mesnur dopao, bio mi je savršen, ali kad sam ga upoznala sve se to promenila. Vređa me iza leđa, imitira me. To za mene nije psihološka igra, nego dno dna - rekla je Deniz, pa je dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne dozvoljavam da me niko vređa, ako budeš nastavio proćićeš još gore - rekla je ona.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: N. Ž.

#Zadruga