AKTUELNO

Neispavana!

U toku je komentarisanje Podele budžeta, sledeći je ustao da kaže svoj komentar Ivan Radosavljević Beli.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče mog budžeta, zadovoljan sam, hvala ti. Objasnio si mi sve i mioslim da si u pravu, jedan si od retkih sa kojima bih se družio i posle rijalitija. Ono što je Mića rekao za Đoleta, meni to nije za poređenje, on je kao izgubljen u svemiru - rekao je Beli.
Zadovoljna sam i hvala ti na lepi rečima, imamo međusobno poštovanje od početka. Nadam se da će i ostati, drago mi je što si onako kako jeste, to je to - komentarisala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, šta ja mogu da ti kažem, očekivala sam veliki, jedino nisam očekivala da ćemo oboje dobiti i baš ti hvala na tome. Mislim da si odličan posao obavio. Malo ljudi ima sa kojima sam okej i sa kojima se družim, tako da gledam neke sitnice tipa ako me nude za nešto, pitaju trebaju li mi cigare i slično. Hvala ti još jednom na svemu, poštujem i tvoju devojku, tebe. Hvala što su tvoja mama i Ivana poslale piletinu, to ne smem da zaboravim - govorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadovoljan sam budžetom, sutra sam ti rekao da si u prednosti jer ćeš ti gledati i čitati sve što mi stigne, hvaka ti puno - rekao je Limeni.
Moje raspoloženje nema veze sa budžetom. Ono što hoću da kažem, ja nisam ni bog ni batina i ne ponašam se tako. Zamolila bih da od danas, ja ovo shvatam ozbiljno, kao svoj posao, ja neću da urlam, ali vam kažem poslednji put, ja nemam u ugovoru spavanje, ćutanje, valjanje po krevetu i slično. Ovde obavite sve što želite pa onda dođete ovde. Tipa kao Filip Car, ne želim uopšte više time da se bavim. I ja želim da spavam - govorila je Sandra.
Ja se trudim da ne spavam i ovde sam kad moram. Poštujem kad se ugase svetla i izašao sam jer nisam mogao da spavam. Devojke su šuškale i pričale sinoć - dodao je Car.
Uspalio si se jer kao da nisi video pi*du pola života. Svako drugo veče drnaš đoku već dve nedelje - odgovorila mu je Rešićka.
Čuo sam te više puta, kad si rekla pomešao si me, zvao si pogrešnu Sandru - ubacio se Karić.
To je bila šala, nemoj te niske igre i fore - odgovorila je Sandra.
Ne znam ja, zar se vi niste poljubili preko maske? - nasmejao se Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga