AKTUELNO

Raspoložen!

Upravo je počela Podela budžeta, ovonedeljni vođa, Bane Čolak, svojim cimerima deli novac kojim će raspologati cele sedmice.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi veliki budžet, daću mom prijatelju sa kojim sam se svađao, gađao, šerpama me je gađao, ali smo zakopali ratne sekire. Sada mi je najveći prijatelj ovde, hvala njemu i njegovoj porodici na svemu - rekao je Čolak.
Drugi najveći budžet dajem mojoj drugarici, iako nisam znao čime se bavi, moja sramota, ona je moja druga mama ovde i hvala joj puno, a to je Tanja - nastavio je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi mali budžet, imali smo ozbiljan konfikt, jesam mu oprostio ali nisam zaboravio, muškarci smo, desi se. Nemamo poseban kontakt sada, ali se poštujemo, imamo prećutno pomirenje. To je Mensur - rekao je Čolak.
Sledeći mali budžet ide nekome koga sam upoznao pre ulaska. Ne družimo se, nismo nešto dobri, a to je Dino - nastavio je Bane.
Ema, ne družimo se, nisam te ni upoznao, ali nismo imali konfilkt ni svađu,, eto. Izvoli - naveo je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedini čovek, rekao sam kad sam ulazio, prvi put opraštam svaki sledeći put ne završi na tome. Jedini čovekl koji mi je opsovao majku, nisam oprostio, ali eto u korektnim smo odnosimo, to je Sale Luks. Izvoli, ne mogu više od toga - rekao je Bane.
Sledeći mali, dajem ovako, nisam razmišljao. Daću ovim novim devojkama, da vidimo kako će da se snađu, Emi i Sandri - izjavio je Bane.
Sledeći veliki, nije me vređala i napadala, uvek mi sa strane kaže šta ima, dajem oboma veliki budžet, Dalila i Dejan, izvolite - rekao je zadrugar.
Ne mogu dati više od malog, to je za Sandru Rešić - izjavio je Bane.
Pričalo se da će biti novi Đedović, mislim da možeš mnogo više da daš - rekao je i dao novac Banetu Đokiću.
Sledeći je mali za Marijanu - dodao je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga