AKTUELNO

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Zadruga 5" Viktorija Mitrović sinoć je sa milionima podelila svoju tešku životnu priču. Naime, ova zadrugarka otkrila je da ju je silovao sveštenik kada je imala 12 godina.

O ovoj temi 2014. godine brujali su mediji u Srbiji, a javnost je tek sinoć saznala da je silovana devojčica zapravo Viktorija Mitrović koja je u okviru emisije "Zadruga - Pitanja novinara" ispričala da se sve desilo u crkvenom dvorištu.

Sa 12 godinama sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa. Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. On je imao 58 godina tada, a ja 12 godina - rekla je sinoć Viktorija.

Ceo slučaj otkriven je kad se Viktorija tada požalila tetki, posle čega su njeni staratelji, odnosno baba i deda, nasilnika prijavili policiji. Sveštenik je uhapšen, a nakon saslušanja, na kojem je negirao sve što mu je stavljeno na teret, određen mu je pritvor. Kasnije je dobio zatvorsku kaznu od 5 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je o svešetniku Milovanu Đokiću, koji je kako Viktorija ističe u to vreme išao pijan po selu i napadao žene. Kasnije, kada se saznalo da je Milovan silovao devojčicu meštani Pločice kod Kovina su ga proterali iz svog sela. Meštani su, kako su tada govorili za medije, pred Vidovdan 2014. godine napravili haos, a umesto Milovana na njegovo mesto je došao drugi sveštenik.

Kako izgleda svešetnik koji je silovao aktuelnu učesnicu "Zadruge 5" Viktoriju Mitrović, kada je imala samo 12 godina, pogledajte u nastavku:

Autor: S. K.