AKTUELNO

Ovo joj je najviše zamerio!

Vladana Zlatanović naredna je nominovala, a odmah posle i Lepi Mića:

Viki je najvrednija devojka u kući, ne znam da li će njeno ponašanje pozitivno ili negativno uticati na dete. Poslaću Janjuša - rekla je Vladana.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što sam prisustvovao emisiju najvećih šlagera, šaljem Janjuša - rekao je kratko Mića.
Čime god da se Viki bavila, mene to interesuje. Što se Janjuša tiče, imamo normalan odnos, naši klipovi iz trojke su i dalje viralni. Šaljem njega - odlučio je Zoki Šumadinac.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Viki top devojka, vredna, ja to baš cenim. Mislim da Janjuš ima lepo mišljenje, ali njega šaljem, jer je Viki kralj - nominovala je Emilija.
O Viki ne znam ništa, samo sam malo čuo neke priče, nismo puno pričali, ne ulazim u tuđe živote. Deluje iskreno, mislim da je puno verovala muškarcima koji su je iskorišćavali, puno im je davala. Janjuša znam iz prve sezone, bio mi je okej, posle je bio katastrofa, sad se vraća nazad. Nominujem Viki - rekao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih za Viki rekao da je dobra i fina devojka, iako je način na koji se pokazuje malo pogrešan, jeste zgodna, ima lepe grudi, ali ne treba to preterano da pokazuje, sve ovde devojke imaju iste grudi, ovde ima starijih ljudi, malo je bilo neprijatno. Šaljem Janjuša - odlučio je Đole Kralj.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga