AKTUELNO

Ovo niko nije znao!

Mia Jovanović došla je na red da nominuje:

Ja sam rekla Janjušu da mu jedino zameram te neke svađe sa Majom, on to zna. Što se Viki tiče, iznenadila sam se kad sam čula da ima 20 godina, šokirala sam se kad sam čula i da ima ćerku od 4 godina, ona je sad napustila njenu ćerku, majka je majka, treba da joj se posveti. Ne mogu baš da shvatim to što radi van, gledala sam njene snimke. Svako ima prošlost, meni se ne dopadaju njeni postupci, ne sviđaju mi se njeni stavovi. Možda je malo previše iskrena, ali mora da postoji neka mera i granica. Ja sam kod nje bila na 15 minuta, ali sam gledala snimke i videla šta su joj sve radili. Šaljem Janjuša u izolaciju - govorila je Mia.
Za mene je najbolje što sam to dete rodila. A to što su meni radili, verovatno su radili i tvoji prijatelji, a sigurno i ti - rekla je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuo bih od Viki, nismo imali neku komunikaciju, primetio sam da je vrlo iskrena, ima neke manire koje mnoge devojke nemaju. Svaka ti čast na tome, želim ti da ostaneš što duže. Što se Janjuša tiče, mislim da je veliko dete, ima fenomenalan smisao za humor, imamo neke zajedničke prijatelje, sačuvao bih uvek Marka - komentarisao je Stefan Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga