AKTUELNO

Ovo nije očekivao?!

Zadrugari na večerašnjim "Nominacijama" biraju između potrčaka Đoleta Kralja, Viktorije Mitrović i Janjuša. Nakon Olge Margitić, svoj glas dao je Aleksandar Bogunović Zverka.

Foto: TV Pink Printscreen

Viki i ja smo imali neki glupi konflikt. Ja se ne vodim predrasudama, ali sam imao drugare koji je znaju, nisu mi rekli lepe stvari o njoj. Mnogo dobri drugari i znaju je. Tu sam pogrešio. Devojka se ponaša prema meni fenomenalno, zove me da jedem kad sam gladan, takve stvari se retko dešavaju ovde. Ne mislim da je loša. To što radi, boli me k. Pogrešio sam što sam slušao druge. Sad za Janjuša. Janjuš i ja imamo neke drugove, on je jedini lik sa kojim je trebalo da se vidim pre Zadruge, ali nismo imali vremena. Savetuje me ovde, daje mi kad nemam. Bilo bi dosadno kad ne bi bio Janjuš ovde. Dečko je faca. Šaljem Viki, iako imam okej mišljenje o njoj - rekao je Zverka, a potom je ustao Bane Đokić:
Viki je lik kakav dugo nisam upoznao. Otresita, normalna, lepa devojka. Sve joj se prašta jer kaže sve u facu. Mislim da će napraviti opasan šou. Imaće svuda otvorena vrata, posao će da joj sija. Janjuš je kućni prijatelj mog oca. Mogu da mu se obratim štagod mi treba. Ne mogu njega da pošaljem, šaljem Viki - istakao je Đokić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Baneta, ustala je Irma Sejranić.

Ovako, što se tiče ove dve situacije. Ja sam Viki zgotivila, ne bih volela da ona ode, nego da ostane što duže. Neću da komentarišem njen moral. Svako ima pravo da radi šta hoće, osim ako me ne nagazi, tad ću da komentarišem. Viki je skočila na ovu gospođicu što glumi damu jer je čula kako me je komentarisala. Janjuš i ja imamo naše teme, razmenjujemo neka mišljenja. Rekla sam mu šta ne podržavam. Nikad me nije uvredio, čak kaže da sam u pravu. Malo nam fali da se posvađamo, ali se sklonimo. Ko zna, možda ćemo se i posvađati. Ali moram Janjušu da dam glas, hoću da mi Vikica ostane. Znaš da te volim - zaključila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.