AKTUELNO

Zanimljiv početak noći!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kući i počele su "Nominacije". Ovonedeljni vođa Đole Kralj za potrče izabrao je Viktoriju Mitrović i Marka Janjuševića, a sad je na zadrugarima da odluče koga će poslati u duel. Sandra Rešić prva je nominovala večeras.

Što se tiče Viki o njoj ću kraće, manje je poznajem. Ti i ja smo u dobrim odnosima. Meni je simpatičan način na koji se zezaš. Sve što si ispričala, nije za pohvali. Ne možemo da poručimo "Deco budite kao Viki". Uvek ću su družiti sa ljudima koji su iskreni, bili osuđeni na bilo koji način. 90% stola će da joj zameri. Generalno, to je negde ono što u javnosti nije za pohvalu. Verujem da će i u buduće vremne to biti tabu tema i da će te uvek gledati kao da imaš rogove. Ja ti kažem, kao neko ko je liberalan, nemam problem sa tabo temam i ne zgražavam se kad neko pomene polni organ. Kad ne budeš prosta i vulgarna, znaš da budeš. Zanimljivo mi je da gledam muške face. Svaki muškarac, bez obzira na izgled, uvek da izabere smerniju ili onu o kojoj se ne zna ništa. Verujem da većina momaka bi rado, na prvu, bila sa tobom. Verujem da napolju postoje ljudi koji se zgražavaju na to što radiš i pričaš. Protiv Viki nemma išta, tu je, vredna je, drug je. Ne brine je da opere sve sudove. Meni si jako draga ovde, ne zanima me šta će se saznati - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Da čujemo za Janjuša, rekla si da je najveći folirant - rekao je voditelj Milan Milošević.
Ja sam to govorila prošle sezone. Bili smo više na ratnoj nozi nego u dobrim odnosima. U prvih mesec dana smo bili super. Govorila sma da je folirant, bila sam više na Majinoj strani. Maja nema razlog da bude ljubomorna. Maja mnogo dobro zna da za rasliku od devojčica sa kojima se šeta, nema razlog da strepi od mene. Toliko je duhovit, inteligentan, sve je to pokazao i prošle godine i ove. Drago mi je što je odlučio da se drži te svoje strane. Janjuš ima te svoje momente i danas je imao sa Marijanom. Tad zna da podbode i pecne, možemo da uđemo u sukob. Da je folirant, da sam ja nešto videla, ove sezone vrlo otvoreno i ironično ide na sve što ide. Ja neko ko ga dobro poznaje, zna da bi na prvu bio sa Marijanom. Koliko god ironije upotrebio, zezancije, nemam ništa protiv toga, sve dok nema ono što je imao prošle godine. Sve njegove zezancije koje ima, to je sve simpatično. Ima lepe klipove, devojčice se ne bune. Janjuš je neko sa kim sam živela prošle godine. Malo je bezveze što ću tebe nominovati. Ima momenat prošle godine kad je prošle godine pokazao šta znači boriti se. Ja taj momenat neću zaboraviti i zbog toga koliko god da se posvađamo, neču moći da govorim sa njim. Viki, nominujem te, isključivo jer ne mogu Janjuša - završila je izlaganje Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga