AKTUELNO

Produbili svađu!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali prilike da pogledaju šta se dešavalo u krevetu između Stefana Mihića i Mije Jovanović. Voditelj Milan Milošević dao je reč Sandri Rešić, kako bi prokomentarisala snimak koji su zadrugari imali prilike da pogledaju.

Videla sam ono što sam videla i danas popodne. Juče sam ih srela u kuhinji, on je ljubi u vrat, rame i ruku. On kaže da se razilaze, da ona ima psihičkih problema, a dva minuta kasnije je ljubi u vrat. Treba da prestanete da lažete narod - rekla je Sandra Rešić.
Obzirom da se potezala priča da je gej. Tokom celog odnosa nije pokazivao empatiju prema njoj, mislim da je samo hteo da je iskoristi, da bi dokazao da nije gej - dodala je Lorna.
Ja sam ga prvi optužio da je gej. Ti si meni reko da je Vanja tebi spomenula da sumnja da je gej. Kad žensko počne sumnjati, onda je baš sumnjivo. Ja nemam više nikakv problem sa njim - ubacio se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznajem Stefana iz spoljneg sveta, bio je na mojom žurkama - nadovezao se Sale Luks.
Možda si bi, brate. Odakle znam? - nastavio je Osmakčić.
To što ti ne znaš da se izražavaš i imaš kompleks više vrednosti. Prvo i osnovno nauči da saslušaš sagovornika. Drugo, nauči da ne vređaš - poludeo je Mihić.
Smatram da si gej, ja tebe ne vređam - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Druže, ti si ljubomoran na mene. Gde god prođem ti me gledaš i odmeravaš - vikao je Mihić.
Proglašen si gej - nastavio je Marko.
To si me ti proglasio - rekao je Stefan.
Dečko je sportista, ima zanimanje kojim se bavi. Dečko je urbana faca - stao je Mića u odbranu Stefana Mihića.

Foto: TV Pink Printscreen

Postaviću ga na mesto odakle je došao - rekao je Mihić.
Nema potrebe to da radiš. Ružno je da ti to nameće, ako nisi. I da jeste, šta vas boli ku*ac ako neće da kaže - ubacila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga