AKTUELNO

Janjuš večeras otvara sve karte!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka'' sa Milanom Miloševićem. Tom prilikom pušten je klip o flertovanju Marijane Zonjić i Marka Janjuševića.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj dao reč Janjušu.

Da li sam slagao ako sam rekao da mi se sviđa Marijana? - pitao je Janjuš.
Gledaoci vide da se Janjušu samo Marijana sviđa, mada nisi imun ni na grudi od Sanje - rekao je Milošević.
Eto, ali grudi samo, Sanji se mnogo sviđa Marku, realno! Pitala me je Lorna šta ja želim uopšte, ne želim da forsiram, ne želim da bude nešto pa ako se posvađamo da bude posle sa njih pet. Nisam trenutno sposoban, vreme će pokazati, možda može da bude ludilo, ne znam - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam ulazio ovde, rekla mi je budi normalan, za*ebavaj se, samo ne daj može da ti se desi isto! Ne daj bože da ti se desi isto jer bi to bio haos. Rekao sam da ove godine imam jedan cilj, koji ću verovatno s*ebati - nasmejao se Janjuš.
Videćemo kako će ići, ako se desi ljubav eto još jedna snajka. Šalim se, mi smo u dobrim odnosima, zna ona kad odem u vra*iju mater, bog me ne vraća - nastavio je košarkaš.
Kakav je ovo preokret, govorila je da želi da bude sa njim i da nije drugarica sa Majom? - ubacila se Dalila.
Nisam to rekla, meni treba vreme, nisam za vezu - odgovorila je Zonjićeva.
Rekao sam da imam cilj, da ove godine nema se*sa, ako se to desi, znajte da ću se potruditi da nestanem odadve. Ako s*ebem nešto razapnite me eto, ja vam dajem pravo. Ako bude šta bude, videćemo. Meni treba ovde pažnja iskreno. Malo se njuškam malo, malo zezam ali samo nju grlim - smejao se košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.