AKTUELNO

Ovo je razlog!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali prilike da pogledaju klip kako se Marko Janjušević nabacuje Marijani Zonjić, dok Stanija Dobrojević sedi sa njima. Voditelj Milan Miloešić dao je reč Marijani Zonjić, kako bi objasnila šta je koči da napravi korak dalje sa Janjušem.

Nisam spremna za vezu. Njegovor odgovor o Maji, videžemo. Sad i ja kažem, kad ja budem htela, videćemo - komentarisala je Marijana.
Ja ne znam šta ova devojka hoće, više mi nije jasno. Ne mogu više da čekam, ovo je zadnja noć da trpim. Ako kaže da joj se sviđa Marko, ja joj neću prići. Najbliži sam bio sa njim i najvviše mi se sviđa što je prirodna - rekao je Janjuš.
Janjuš je bas poznat da voli prirodno - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu ironija izlazi iz očiju - rekla je Aleksandra.
Treba da definišu status. Ja ne mogu svako jutro da proveraam gde je Marijana i gde je Janjuš - uključila se Viktorija.
Mislim da se Janjušu sviđa Marijana, ali Janjuš je isto tako bezobrazan. Sedela sam sa njim i Marijanom, on je u fazonu da se druže, pa ako se zaljube-zaljube se - pričala je Matora.
Pre pola sata smo pričali da voli Maju, sad je zaljubljen - pobesno je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Postoji još jedan dečko u kući kome se Marijana sviđa. Ona je rekla da više ni sama ne zna jer Janjuš čas toplo, a čas hladno. Preteruje sa ironijom i sarkazmom - nastavila je Matora.
Sad neću biti ironičan. Marijana jeste da mi se dopada, jeste da nisam zaljubljen, niti bilo šta. Jednostavno se plašim svega ovde, pogotovo posle 10 dana. Možda da odnos bude duži period, pa se nešto desi. Niti sam spreman, niti bilo šta. Ja se našalim i drago mi je što dosta njih prima šalu. Ne mogu da kažem da mi se nije dopala, nisam spreman za bilo šta da krećem ozbiljno. Ne osećam tako - govorio je Janjuš.
Bili smo u trećoj sezoni, on nikad nije izrazio emocije prema Maji - ubacila se ponovo Dalila.
Neću da zavlačim, niti bilo šta. Zanimljivo mi je da se šalim i ona se našali. Fizički mi se sviđaš. Ako budeš imala bilo šta sa drugim muškarcem, ja se neću ljutiti. Dečko je dobar momak(Marko Osmakšić). On kaže sviđa mu se, pa legne sa Viki zagrljen. Ako bilo šta osećaju, ja se ljutiti neću - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se Marijani sviđa Janjuš, ali je uplađena. Ljubomorna je dosta. Dala mu je rok, dali su jedno drugom rok, do Nove Godine - prokomentarisao je Bane Đokić.
Niko ne izaziva osmeh, kao Janjuš kod nje - ubacio se Beli.
Da ispričam kako je Marko upao u igru. Kad su Sanja i Janjuš dogovorili da prave ljubomornog Marka. Tako je ona rekla - otkrio je Dino.
Nisam se dogovorao života mi - dodao je Janjuš.
Ja sam bila ozbiljna u svojoj nameri, jer si mi preneo da je Marko spavao sa Viki u krevetu. Znači izmanipulisao si sa mnom - odbrusila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači, Sanja je rekla kad ste vas dovje. Onda je rekla kad su vas dvoje možete praviti ljubomornih, što ne bi njih dvoje. Je l' si rekao da je zaj*bancija sve? - pitao je Dino.
Na početku - rekao je Osmakčić.
Meni se sviđa samo Marko - dobacila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga