AKTUELNO

Nisu iste!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', a voditeljka Ivana Šopić pročitala je sledeće pitanje

Pitanje za Milicu. REkla si noćas da ti ne smeta što ti tepa ''bebo'', kao što je tepao Mini. Jel ti stvarno ne smeta? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ne smeta. To što je on imao ostavlja iza sebe - rekla je Milica, pa je dodala:
Kako se on ophodio prema njoj to mene ne zanima ništa, a to što mene nekad pozove Mina, pa i devojke ovde zove Milica - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Normlano je to u ljubavi i u vezi, ja ne razmišljam uopšte o tome kakao sam nekoga zvao ranije, i kako ću sada da ga oslovljavam. Nemam to na umu - dodao je Mensur.
Nemam Minu na umu. Jesam je mnogo voleo, i jeste poslednja veza, ali više mi nije na umu - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pada mi na pamet. Nemam taj problem da kažem, niti imam strah od nečega - rekao je Mensur.
Kad kažeš mora da se ponašaš tako tako i tako. Ne, pusti je mora ona sama da zna kako treba da se ponaša. Ako se tako ponašate, nećete saznati kakve su one - rekao je Miki.
Milica je normalno zaljubljena, ali je nenormalno da ti ne zasmeta da te nazove Mina. Imam iskustva sa tim vezama u rijalitiju, to je podsvest. Nemoguće je da te ne podseća nešto na nju - rekla je Matora.
Milica je mlada i prvi put joj je ovde. Ona u Mesura gleda kao u zaštitnika - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Mina u startu ulila nepoverenje, ali mi se sviđala pa sam se zagrejao. Nisam želeo da verujem da je to tako, žmurio sam i tražio alibi za svaku situaciju i da budem optimista za svako dešavanje. Definitvno mi Milica uliva veće poverenje, od samog starta - rekao je Mensur, pa je dodao:
Jako je ljubazna, a ovde se drugačije shvata ljubaznost - dodao je Ajdarpašić.
Sama sam shvatila da ne treba ovde sa svima da budem dobra, nego da se održava neka distanca - objasnila je Veselinovićeva.
Imam par drugarica sa kojima pijem kafu. Sa svima sam ja okej - rekla je Milica.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N. Ž.