AKTUELNO

Sandra Rešić više nije mogla da ćuti!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Voditelj je pročitao pitanje za Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Voleo si Minu Vrbaški i sada je odgovaraš? - pročitao je Milan.
Napuši mi se ove Crkveničke ku*čine! Dugo nisam ovako odgovarao, popu*ite mi ku*ac dragi gledaoci! - vikao je Car.
Voleo si Minu ko boga tu nema laganja - ubacio se Mića.
Šta je ta poenta tog pitanja? Nas dvoje imali ludački odnos, bio sam zaljubljen, ali nikada nije bila devojka za mene ni ja momak za nju. Sad se on tamo pravi pametan ku*ton pita mene još većeg ku*tona za neke stvari - nastavljao je Filip.
Ona vas ne spominje napolju? - rekao je Milan.
Ma koga ne spominje, non stop su me novinari zvali da prokomentarišem njene izjave. Ona ima kilometre koliko Crkvenički bus! Ona kaže da sam ja njen otpadak, da će moju devojku da tuži na sudu! Ona non stop priča sve najgore, nemojo da se lažemo. I sad ona kao priča nešto o nama. Svi su znali da imamo jako ružan odnos i samo smo se svađali i stalno imali se*s i opet stalno svađa, to ni našta nije ličilo, to nije bio nikakav odnos - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Tada si je molio a sada govoriš da je imala kilometre iza sebe - rekao je voditelj.
Sad ćete zarad dva minuta komentarisanja od dva minuta da mi je nakačite na grbaču, evo više je nikad neću spomenuti. Jel sam je ja terao da se je*e za novac ili je sama priznala, ne razumem - govorio je Filip.
Ne preterujte, ona je pet godina ovde. Imala je ona veze ovde, nemojte tako. Svi je pljujete a svi je želite! - urlao je Lepi Mića.
Što kažeš da Mina nije lojalna? Jel ona tebi nešto uradila dok je bila sa tobom? - ubacila se Rešićka.
Nikad te nije spomenula kao prijatelja, ne znam koga ti braniš sada. Ona je uvek bila u tom fazonu, izdala me je normalno - suprotstavio se Car.
Šta se*eš i lupaš gluposti? - vikala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Bitno je da ti sada dobijaš recke od Mine - dobacio je Car.
Šta mene boli ku*ac bre za njene recke, ja sam realna! Beži tamo, do juče si se prao od Mine, pa i od Maje, pa kad si shvatio po pitanjima gledalaca da će ti ona je*ati mater onda je tvoja devojka, ma*š tamo - urlala je Sandra.
Ti se pereš, a opet radiš iste stvari od prošle godine, branila si ono što nije trebalo, veći si ti ološ ispala prema ženama nego ja. Ne gledaš to sa psihološke strane - dodao je Car.
Ajde Frojd reci mi, molim te - iznervirala se Rešićka.
Ja sam se ćerao sa njom do zadnjeg dana pa čak i napolju! Nisam ja nju je*ao pa šutnuo jer mi je smetalo to sa kim je bila. Borio sam se sa svojom psihom - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti ne smeta Majina prošlost? - pitao je Milan.
Ko je rekao da mi ne smeta. Naravno da ima tu nekih stvari. Možda sam primitivan, možda sam iz takve sredine, šta da radim. Rekao sam i njoj šta je problem. Ne može niko da bude savršen. Emocija mi je jača od psihe -
Jel te Maja zbog toga tukla? - ubacila se Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga