AKTUELNO

Uporan!

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkud tolika mržnja prema Staniji? - glasilo je sledeće pitanje za Dalilu.
Jao Milane, ja nemam mržnju ni prema kome. Ne želim da raspredam o tome, to su gluposti - nevoljno je rekla Dalila.
Stanija, osećaš li ti neku vrstu mržnje?
Ne znam kako bih to nazvala iskreno. Osećam neku netrpeljivost, to svakako. Ja nikoga ne diram prva, kada me nagaze branim se kao lav. Kad sam kriva ja priznam, nemam problem, ali da se branim moram, boli me nepravda. Zna se moj status ovde, u ovoj sezoni i nisam pripremljena. Nisam očekivala napad, tako da sam se branila kako sam znala i mogla - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, kako ti ovo komentarišeš? - pitao je voditelj.
Videlo se kroz više tema, da joj nešto smeta. Ne zanima me šta je to i ne želim da se mešam, ali nešto svakako postoji - odgovorio je Marko.
Ne bih rekla da je to poteklo od Dalile. Mnogi su komentarisali da je to krenulo od Dejana, rekao je neke stvari o njoj što ni ona sama nijie očekivala to. Dalila je samo posle uskočila kao neko ko želi da se odbrani - rekla je Rešićka.
Da je bilo ko drugi u pitanju ne bih rekla ništa, nego je on njen muž i zajedno su, normalno je da moram da je spomenem - govorila je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam razlog da budem ljubomorna ni na koga. To je to što se tiče pitanja, najlakše je reći da je neko ljubomoran i da te neko mrzi. Ja sam ispunjena žena, nemam potrebu za tim. Možda izgledam arogantno, ali ja stvarno nisam takva - istakla je Dalila.
Oseća se rivalstvo, prisutno je svakako - ubacio se Mića.
Šta vi sada hoćete da se poubijamo ovde, ne razumem. Ja govorim svoje mišljenje samo, ja sam odavno na sudu već godinama sa nekima, neće mi biti na odmet da budem i sa njom, ja moram da se branim - nastavila je Dalila.
Nisam ja rekla to jer se plašim tužbe. U revoltu sam rekla da mislim da je bila sa Peletom, ali kad sam se ohladila kažem da ne mogu da tvrdim, nisam ih ja gledlaal. Nemam ja dokaze za to, a ne zbog tužbe. Neću kao čovek da se ogrešim - navela je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Poenta pitanja je zašto se ne podnosite! To što spominješ imaju li ili nemaju poroda to je užasno! Vi niste normalni! - ubacio se Mića.
Mi smo potpuno različite, različitih ugovora, ne razumem o čemu se radi - rekla je Dalila.
To je Stanija, okupa se, izbaci guzu i ona je završila posao - nastavio je Mića.
Dugo ćete još gledati u njenu zadnjicu, samo se forlirate. Ova budala, je iskoristila momenat da okrene priču u svoju korist. Mene ni jedna reakcija više njena ne može da iznenadi. Mene je samo frapiralo to što si spustila loptu, jer su ti svašta rekli, moraš malo i na sebe da paziš - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga