AKTUELNO

Mnogi sumnjaju u njegovu vezu sa Milicom.

Mensur Ajdarpašić izazvao je veliku pometnju ulaskom u vezu sa mladom Milicom Veselinović, a ovaj odnos je pod lupom zadrugara danima. Mnogi sumnjaju u iskrenost njihovih emocija, a postoji i deo publike koji smatra da Mensur nikada nije preboleo Minu, kao i da joj šalje tajne poruke, sa čim se slažu i neki od zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajdarpašić je danas na kraju emisije radio "Amnezija" naručio pesmu za Milicu, i to pesmu "Otisak prsta", koju peva Šako Polumenta. Dejan Dragojević ga je kasnije na sastanku optužio da je ova pesma posvećena Mini, a ne Milici, upravo zbog Polumente.

Fan stranica Mine Vrbaški primetila je još dve zanimljivosti. Naime, Mensur je počeo da zove Đoleta Kralja "Debeli", što je bio njegov nadimak za Minu i sve češće se može čuti kako ga Ajdarpašić izgovara.

Foto: Instagram.com

Takođe, Mensur je rekao Milici da će je nakon "Zadruge 5" povesti kod Filipa Reljića da istetovira njegovo ime ili inicijal, a Vrbaški je letos istetovirala slovo "L" upravo kod Reljića, kako bi iskazala ljubav prema svom novom dečku Luki.

Hoću da je odvedem kod Relje, da uradi tetovažu Mensur. Uradićeš to i još ćeš da pitaš da li treba prezime na kraju! M! - rekao je Mensur juče.
Hoćeš i biografiju tvoju da napišem? - pitala je Milica.
Naravno, sa zadovoljstvom - odgovorio je Ajdarpašić. što možete videti ispod ovog teksta.

Autor: M. P.

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović

#Mina Vrbaški