AKTUELNO

Drama!

Nakon Stefana Karića, za reč na porodičnom sastanku se javio Mensur Ajdarpašić, koji je hteo da mu Sandra Čaprić pojasni neke stvari.

Ja bih da ispitam situaciju koja se dešava poslednja dva, tri dana, između Dina i Sandre Čaprić. Sandra, koje su tvoje namere? Rekla si da je potencijalni muškarac Filip Car... Dozvolila si previše pristupa u sinoćnjoj situaciji, video sam poljupce u nogu između tebe i Luksa. Ja nešto ne volim to, da cura dozvoli da joj priđe svako i poljubi je. Šta ćeš sa svim situacijama? - pitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam znala da Dino gaji emocije. Mi smo ušli u drugarski odnos ovde. Ja sam tu za sve drugarski, on mi je dao pažnju. Desila se situacija između Peleta i Aleks, slična kao ova, i onda je Aleks došla i rekla da je Pele pljuje i da priča da ga je ona iskoristila. Dino mi je rekao da ga ne poredim sa Peletom, a ja sam mu rekla da se ne dogodi takva situacija da ispadne kao da ga ja iskorišćavam. On je mene sinoć napao. Prvo je trebalo meni da kaže šta mu smeta, a ne da ide kod jednog, drugog, trećeg. To mi je retardirano to ljubomorisanje, kao da ima 16 godina. Ja sam tek kad je izljubomorisao zbog Janjuša primetila da se nešto dešava - pričala je Sandra.
Ili prekini sa njim ili veza - dobacio je Lepi Mića.
On je sinoć počeo da mi skače po glavi, bio je ciničan, probudila sam se jako ljuta. Priča da se ponašam prema svima bolje nego prema njemu - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stanem pored tebe, ti ovako - zamerio je Dino, koji je pokazao kako se pevačica sklanja. I ti si meni zamerala druženje sa drugima - rekao je Dino.
Sandra, on je samo hteo da kaže da želi da ima odnos kakav mi imamo, nije skakao: "Želim da budem Mateja" - ubacio se Matijević.
Jeste, ja sam veštica, a on je žrtva. Mene pritisak gura u životu - dodala je Sandra.
Što sam ja žrtva? Što sam priznao da mi se sviđaš? Ja samo nisam mogao da trpim više. Poverio sam se ljudima i mislio sam da me neće izdati, a sam sam sebe izdao - istakao je Dizdarević.

U svađu se umešao i Sale Luks, koji je poručio Dinu da nema pravo da ljubomoriše na njega, jer njih dvoje nisu u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam došla ovde zbog karijere, a ne da gradim sebe na nekim vezama. A da me neko guši i davi da li ću da igram sa Carem, Matejom... To ne može. Ja imam blokadu, ne mogu, tačćka i kraj, kao da udaram u zid - rekla je Sandra.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.