AKTUELNO

Zadrugari u šoku!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević pozvao je Marka Osmakčića da prokomentariše odnos Milice Vesleinović i Mensura Ajdarpašića.

Mene baš nešto vrema u meni. Celo veče slušam tematiku njih dvoje, nešto me proganja da ipak kažem. Milica mi je kul cura, poštuje ona mene, poštujem ja nju. Mene su prozivali da ne poštujem žene. Svako ima veliko poštovanje prema Mensuru. On je 25 godina šmeker prošao žena i iskustva, stari mangup. Ti si cura od 17 godina, ne bih se usudio da spavam sa njom - komentarisao je Marko.
Mislio sam da ćeš nešto zanimljivije da kažeš - ubacio se Mensur.
Trebalo bi da ti bude čar da je sačuvaš. Tebi ništa drugo ne preostaje nego da kažeš da ćeš je štititi - nastavio je Osmakčić.
Trebao si počekati malo duže - ubacio se Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda se nije odmah zaljubio u nju, posle se probudilo to - nadovezao se Karić.
Sve više i više postaje period da ne mogu bez nje. Sviđa mi se sve više i više. Osećam kao da sam se zaljubio. Ipak je tu 6-7 dana, osećam da sam dosta zagrizao - pričao je Mesnur.
Ima li manu? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Ja ne volim pristupačne devojke. Ona je jako dobra, ljubazna je, a ovde se ljubaznost pogrešno shvata. Ne volim grljakanje i ljubakanje. Rekao sam joj da se druži, najviše vremena volim ja da provoedem sa njom. Ona je mlada i znak kako se rade neke stvari od ukućana. Mlada je i lako je izmanipulisati. Kažem joj da mora da se privkava na ovaj svet i da određeni period provodi sa mnom, da bi bolje shvatala neke stvari i bila u korektim odnosima sa drugima. Kad vidi zle namere, da joj se neko nabacuje, izlaziš iz društva. Najbolji odnos može da ima sa Stefanom, ostalo ništa - objasnio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

On želi mir i misli da će dobiri mir. Želi da se pokaže u drugom svetlu - ubacila se Irma.
Ljudi su ga zavoleli takvog kakvog jeste - nadovezao se Karić.
Ako meni dođe da izljubomorišem, ja ću na licu mesta - dodao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljine u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga