AKTUELNO

Žestoka paljba!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj kako bi prokomentarisala konflikt između Olge Matgetić i Sandre Rešić.

Što se tiče ove teme, to mi je nešto toliko primitivno, da se ti zaklinješ da bi dokazao. Moj drugar iz spoljnog sveta je bio sa Olgom na svadbi i on mi je rekao da ona ulazi i poznaje Sandru Rešić. Sandra je neko ko je meni prošle godine, zbog ovakvim razloga što se ti naljutila na nju. Irma ne može očima da je gleda, neću da joj pominjem ime da se ne bi palila. Sela si sa njima da pričaš, ogovaraš nju. Ako to je to toliko zabolelo što se napolju nisu čule, što je išla da traći savet - pričala je Jovana.
Čule smo se, video poziv. Dopisivale smo se šta je potrebno da ponese - ubacila se Sandra.
Mene da je neko povredio ne bih zvala da pitam za savet. Pokušala je rijaliti, da se udruže i naprave ekipicu. Glupe su mi te fore, zaigrale su se mnogo. Ako imaš nešto protiv trebala si da uđeš u konflikt. Drago mi je što kroz svađe mogu da upoznam nove učesnike. Ako Sandri može ovo da uradi, šta onda može sutra meni. Pritom, one su dobre, Olgina reč ima težinu - nastavila je Matora.
Ja sam njoj na reklamam rekl, da što se mene tiče, da bih volela da ona progovori. Mića je rekao da kaže šta ima za Sandru - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ništa, osim onog što sam rekla. Pričala je za dve diplome, da je ona ne znam šta po zanimanju. Ona je pre neki dan spomenula da ima dva fakulteta - nadovezala se Olga.
Ova devojka se mene odrekla, a upoznale smo se u rijalitiju - ubacila se ponovo Matora.
Ovo nije Sandra koju znam - dodala je Olga.

Foto: TV Pink Printscreen

Reći da je neko pevaljka, zna se šta je pevaljka, a šta pevačica. Mislim da je nju povredilo što Sandra nije blejla i popila kafu sa njom. Očekivala je - prokomentarisao je Bane Čolak.
Kad sam gledao Sandru preko tv-a delovala mi je isto kao svima vama. Bila je kao neka đavolica koja se mešala tamo gde je nije mesto. Kad sam je upoznao shvatio sam da je pitoma, pristoja, kulturna i obrazovana osoba koja poseduje manire i ima granice. Jedna je od lepših devojaka u kući, što svi zanemaruju. To što ona komentariše ne vidim da je površan nivo vokabulara. Mislim da je ona jedan vrhunski primer jedne potencijalne deovjke koja sutra treba da bude vrhunska supruga. Smatram da je stabilna i odgovorna osoba. Nisam imao previše toga da pričam sa njom, ali sma mogao da shvatim, ja to osetim i vidim. Glupe priče došla sam ovde da ispričam kako nisi završila semestar ili šta je već ostalo. Mislim da su ovo bezvezne priče. Ona je jedan od boljih komentatora i govornika - govorio je Mensur.
Svima su nam stari ukućani delovalo nabeđeno. u razgovoru sa njom sam shvatila da je to samoodbrana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljine u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga