AKTUELNO

Nije mogao da prećuti!

U toku je emisija "Izbor potrčka". Voditelj Milan Milošević dao je reč Marku Osmakčiću, kako bi prokomentarisao sukob Đoleta Kralja i Filipa Cara.

Što se tiče Đoleta, on neće prvi da napadne, ako ga ne prozoveš. To što je napao Cara, nije u redu. Što se tiče Dalile, meni je to stvarno smešno. Ja na početku nisam kapirao Cara, što se zalaže za Dalilu. Što se tiče nje meni je smešno, oni su nas vređali na debelu. Odjednom sad plače što je Đole rekao. Aj što Dalila glumi, to je smešno. Gori su mi ljudi koji se upecaju i prosipaju suzu za njom - govorio je Marko.
Prva i osnovna stvar, ne možeš u ženske stvari da se mešaš. Ne budi seljačina, završio si sa mnom - odbrusila je Anđela.
Šta tebe boli što ona plače? - pitao je Marko.
Možda nisi emotivna osoba kao ja, za porodične odnosne - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević dao je reč Franu Pujasu.

Opširno bih komentarisao. Primetio sam kod novih zadrugara, čim dođe do sukoba, oni je*u majku. Pokažite malo intelekta. Nije fora svađati se i odmah je*ati mater. Pokažite intelekt bez da vređate ljude. Pokažite argumente, nije ovo fora, odmah psovanje i vređanje. Ja nisam vređao ljude u početku, možda par puta. Krivi ste što ste dopustili da vas dovede do ludila. Čekajte drugu loptu da ga sj*bete. Vi ste sami krivi, pričekajte i udarite na drugu stranu. Pokazujete koliko ste plitki - govorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljine u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga