AKTUELNO

Potpuni haos!

U toku večerašnjeg "Izbora potrčka", u Beloj kući je otpočeta rasprava o današnjoj podeli budžeta, nakon što je Đole Kralj imenovan za vođu.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je nepotrebno sve ovo. Ne znam kako ste očekivali nešto više, a ovde niko nije njegov prijatelj. On ovde nikoga ne zna, realno ko je ovde i kako zaslužio da uopšte dobije veliki budžet? - započeo je Mića.
Peleta je hvalio, pa kad je on skočio na njega, Đole je poludeo. Mislim da njega više voli Miki nego Stanija - dobacio je Karić.
Đole je danas dva puta plakao, ne treba da ga dovodite do tog stadijuma, nema potrebe. I zašto je Slovenac skočio? - pitao je Mića.
Ja sam za njega bio tu, dao sam mu veliku kesu kafe, a posle meni kaže kako ja nisam ništa uradio. Što nisi dao Svetislavu veći budžet? - pitap je Sandi.
Imao si pun džep para, što mu ološu nisi dao? - pitao je Đole.
Naravno da sam mu dao - vikao je Sandi.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora, ne pali to kod mene što se dernjaš! Koji si ti ku*ac da ja tebi ćutim! - vikao je Đole.
Neću ni da se svađam ni da se vređam. Rekla sam ti samo da si kasnije pokazao svoje pravo mišljenje! Ušlu smo u konflikt jer si mi rekao da umuknem i sednem dole! Evo i sada priča gluposti, a ja ga puštam jer neću da se svađam. Da li si ti normalan? - urlala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jedna patkica! Jel tebi Sanja popila mozak? Sanja ako čuješ, javi se! Koji si ti ku*ac uopšte ovde? 'Ajde beži - urlao je vođa.
Uh, baš si me isprovocirao, evo baš sam potrešena. A vi klošari, što se smejete sada, svi su govorili danas kako je loše podelio budžet, a sada ćute i kao smešno im je. Cela kuća te ogovara ti mene vređaš - odgovorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga