AKTUELNO

Prvoispadanje u toku!

Upravo počinje Igrica Velikog šefa, u kojoj će pobedniku biti duplirani glasovi publike!

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, ovo će biti ozbiljan izazov. Ukoliko pobedite u ovom duelu imate ozbiljne šanse da se borite za opstanak! Udobno se smestite. Vozite što brže možete, penjite se kod plavog plangtona i tu vas čeka šest čaša pudinga, na vama je zadatak da u što kraćem roku pojedete tri pudinga, ali bez korišćenja ruku. Kada to uradite brzo se vraćate nazad do mene, naravno ko bude mrži dobija dupliranje glasova! - objasnio je Darko pravila.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je upala u vodu, Marko joj pruža veslo spasa! - viknuo je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je pomogao Sandri da izađe iz vode i ravnopravno sa njom započeo da jede puding kao drugi deo zadatka.

Sandra gu*aj to, vidi on ga liže - viknula je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko Tanasijević je proglasio kraj igrice i zamolio zadrugare da se vrate nazad, kako bi im saopštio rezultate igrice i odluku Velikog šefa! Njih dvoje su pri povratku ispali iz čamca i pali u vodu. Marko nije znao način da se zajedno vrate, pa je odlučio da ponese Sandru do zadrugara i obale.

Foto: TV Pink Printscreen

Potrudili ste se jako, svaka čast stvarno, ali pošto ste dosta kršili pravila, ovoga puta odluka Velikog šefa je da pobednika nema i da je rezultat nerešen! - izjavio je Tanasijević
Jedno od njih dvoje ima 99 posto, a onaj drugi ima svega jedan posto glasova. U prvom izbacivanju nove sezone, zadrugar koji ima 99 posto glasova i ostaje u Zadruzi je Marko Osmakčić! - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga