AKTUELNO

Nije birao reči!

U toku je prvo Izbacivanje ove sezone. Sledeći zadrugar koji je prošetao imanjem i porazgovarao sa Darkom Tanasijevićem je Marko Janjušević Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si Janjuše, baš sam konstatovao da te nisam dugo video ovako raspoloženog i nasmejanog? - započeo je Darko razgovor.
Vala baš, obično kad dolazim kod tebe kao da idem na saučešće bože me oprosti, ali sada sam zadovoljan zaista - rekao je Marko.
Malo te ometaju određene situacije, da ne kažem devojke, tu je Marijana, tu je Irma, pa svastika ima ih dosta. Trenutno si možda najprisniji sa Marijanom Zonjić, čime te je privukla? - nastavio je Tanasijević.
Nisam baš blisak, ali družimo se. Samo imam strah da se ne zaljube, rekao sam da ne bih voleo da ulazim u vezu. Rekli su mi svi da dobro razmislim o svemu pa onda da nešto radim - nastavio je Janjuš.
Ali vi imate ljubomorne scene i ona tebi prebacuje, a vala i ti njoj prebaciš gde je bila? - nasmejao se Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma Darko ja se šalim, za sada nema nekih ozbiljnih simpatija. Voleo bih ovako da nastavim, ovako mi baš prija iskreno. Rekao sam sebi da ću da ispravim greške koje sam imao u prethodnom rijalitiju, te intimne odnose zaista više ne želim da imam. Ako uspem tu da pobedim sebe to će biti sjajno - naveo je košarkaš.
Kako ti se čini Irma? - pitao je Darko.
Iskreno jako simpatična devojka. Odavno nisam video bolju kožu od njene, dobro nije bolja od Majine. Njena koža je bila jako lepa. Mi smo jako dobri, mnogo dobar odnos imamo. ne znam da li je dobra sa mnom jer nema cigare, ali mislim da joj prijam. Pravi se da joj ne smeta ništa, ali vidim ja da to baš nije tako - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć je obelodanjena afera sa svastikom Viktorijom, kako je to izgledalo? - nastavio je Tanasijević.
Ma kakvi, to ništa nije bilo, videli se par puta. Svašta tu priča, kao ona je već imala mene, ja gledam. Nebih da pričam kako je došlo do tog odnosa jer to nije za priču. Meni je katastrofa da se ti hvališ što si bila intimna sa mnom. Nek progovori šta hoće, ja sam imao odnose pred tolikim kamerama, što bih se sad brinuo posle svega. Rekao sam ako hoćete da me iskoristite zarad medija, slobodno. Jednom se taj odnos desio, detalja se i ne sećam. Ja o detaljima ne pričam, nikad nisam bio takav. Drugi pričaju, a kad ja kažem onda posle čudo. Ja sam slobodan i mogu da radim šta hoću. Sve što je bilo, bilo je pre konektovanja sa suprugom. Bilo je svega, izašao sam ko lud, ja sam to i Eni rekao sve kako jeste. Onda sam presekao i rekao sam sebi da neću da živim tako, sve sam joj rekao iskreno. Ko god da uđe ovde, može da kaže šta hoće, jer mene više niko ne može više da usere - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta vremena provodiš sa Anom Spasojević? - pitao je Darko.
Ma sa njom ništa specijano. E da, sa Olgom provodim dosta vremena, ona je sjajna baš. Rekao sam joj da ostane prirodna - našalio se Marko.
Zanima me tvoje mišljenje o toj aferi svastika - zet? - pitao je Tanasijević.
Jao nikome da to ne poželiš. Realno, mislim da tu jeste bilo. Tako to sa strane izgleda. Kao da se plaši nečega, takav mi je neki osećaj i mislim da me ne vara. Žao mi je da mu ne napravim neki problem sad sa ovim, ali tako izgleda. Jasno se vidi kako Viktorija funkcioniše, njoj to ništa specijalno sve joj je normalno, a on previše ćuti. Svako normalan bi burno reagovao da mu se nameće takva tema a da je nevin. Neko bi oči iskopao, ali on se povlači, tako da moguće da je bilo nešto pa se plaši da je ne isprovocira, da ne kaže možda nešto što ne treba. Ne znam ja bih joj je*ao mater - odgovorio je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta nerazjašnjen odnos sa Filipom Carom? - nastavio je Darko.
Ne mogu da kažem da mi nije neprijatno kad prođem pored njega, on će biti sa Majom i mi ne možemo da se družimo to je jasno. Da sam ja bio u tom odnosu pa da se sve ovo desilo, bilo bi možda sve drugačije. Ovako sam totalno po strani. Kad bi ona ušla, videli bi kako bi to funkcionisalo. Ja sam njih već video, u Etno selu, bilo mi je neprijatno, moram priznati. Čudno mi je bilo. Ne znam kako to da opišem. To što on kaže da sam ja kriv ili da meni vraća, to je pranje od svega što je urađeno, da se razumemo. Kad bih ja sad komentarisao kakav je on bio dok sam ja bio u tom odnosu, svi bi rekli da sam ljubomoran. A kad ćutim onda je kao on u pravu. Ni jednon i drugo ne valja. Kad se stavi po strani ta priča sa Aleksandrom, koja ga je kao pogodila, šta može drugo da se spomene, ništa - izjavio je Janjuš.
Kakav vam je sad odnos? - nastavio je voditelj.
Ne viđam ga često, ja sam na jednoj strani on na drugoj. Sa Mensurom sam okej, on meni ništa nije uradio. Da sam u vezi sa Majom verovatno bi mi bilo neprijatno, sada ne. Niko ne veruje da je taj odnos gotov, ali vreme će pokazati - odgovorio je košarkaš.
Možeš li da prokomentarišeš Dragojeviće? - nastavio je Darko.
Čoveče toje ozbiljan rat, iskreno. Ja sam vezaniji za Irmu. Ona je za stolom je oštra, ne da na sebe, a sa strane je nežna. Što se tiče rijalitija, nije bilo ovakvih kao što je ona, mislim da je ona jako dobra za rijaliti! - dodao je Janjuš.
Da li tu postoje potencijalne snajke? - pitao je Tanasijević.
Ne bih ja ulazio u te odnose, ja se šalim i lepo mi je, ali ako osetim da se nko zaljubio najradije ne bih više bio tu, povukao bih se, iskreno. Ali videćemo, glupo je sve i odmah da se sazna - odgovorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga