AKTUELNO

Šok!

Irma Sejranić i Bane Đokić, sede u dvorištu i razgovaraju o Dalili Daragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

I neko drugi ima estrogen, progesteron, šta se ti ljutiš? Ja sam se uvek sama borila kroz život! Ja sam svaki svoj korak prožvakala, pojelo go*vno, pa trznula, gurnula glavu u vodokotlić, nikada niam stala nikada nisam odustala, a ti si došao kao Dalilin dečko. Nikada ne bih mogla da budem sa inferiorinijim muškarcem u životu, kako? Ali je on taj pekinerzerčić maleni, on je nju psihički dobio, kad je ona bila u paklu on se našao. Rekla sam ja njoj to, prvo se svađala sa mnom pa je ćutala. Rekla sam joj da dobro razmisli šta radi - govorila je Irma.
Primetio sam ja da ona ima neki strah od tebe - dodao je Bane.
Zna ona da sam ja luda i da ako mi prekipi da ću tri sata da joj sedim na glavi, toliko da može da krene fizički na mene. Ona ide samo tamo gde sme i može, kad je isukam i iz*ebem onda je mu - nastavila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pretransparentna! Kod mene se bar zna ja odmah planem, kad mi ideš na živce ili kad nisi u pravu ja ću ti reći štas mislim bez problema. Ovde se svi foliraju, ne zna se ko koga valja zbog ličnog interesa! Ona se stvarno sa 16 godina udala za Isu i sa njim abortirala. Znaš kako su prekinuli, on bio sa nekim trebama ona kod kuće i on nastrada u saobraćajnoj nesreći - nastavila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga