AKTUELNO

Britka na jeziku, kao i uvek!

Ivana Šopić, bivša zadrugarka i odnedavno voditeljka televizije Pink, stala je pred objektiv emisije "Premijera - Vikend Specijal" i detaljno dala svoj sud kada su u pitanju brojne aktuelnosti iz "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, Ivana se dotakla nedavno održanog izbora za miss i mistera "Zadruge".

Izbor za miss je bio jako interesantan. Mnogi se nisu složili s tim da Sandra Čaprić i Sandi budu izabrani i ponesu titulu misice i mistera, ali ja mislim da baš treba da pobedi nekad i neko ko nije estetski možda najlepši, ima tu mnogo i u harizmi. Mislim da je to dobro, jer je to povredilo i dosta tuđih ega i sujete, nekako svi očekujemo da mister bude neki manekenski tip, kao i misica, ali mi je drago da su tu titulu poneli novi zadrugari. Uvek taj izbor pokrene toliko teme, svađa i puknu prijateljstva, nije slučajno izbor za miss i mistera baš na početku "Zadruge" – kaže voditeljka najgledanijeg rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Šopićeva je otkrila i kakvo mišljenje ima o Mensuru Ajdarpašiću i Staniji Dobrojević, kada je u pitanju takmičenje u lepoti.

Mislim da su Mensur i Stanija obožavani od strane mlađe publike, oni su idoli tinejdžerima. Stanija je klasičan tip devojke barbike, koja lepo izgleda i sve devojčice žele da izgledaju kao jedna Stanija, sad da li to tako treba, ne pričamo o tome. Takođe i Mensur, bokser, šmekerski tip, ne da na sebe – rekla je Ivana.

Atraktivna voditeljka se osvrnula i na trenutno goreću temu između Viktorije Mitrović i Nikole Grujića.

Viktorija mi je iskrena, nekima se dopada, nekima ne, ali njoj nije problem da bilo šta kaže, mislim da ona neće da oda dodatne informacije kako ne bi naškodila Nikoli, a mnogi misle da on ćuti kako bi se sve više pričalo o tome. Sigurno se pokajao što je ušao u rijaliti, nije mu palo na pamet da će ovako da ispadne i da ima takav skandal, ima ženu, decu, a flertovao sa svastikom, na koju je njegova žena ljubomorna. A došao je se promoviše kao pevač – priča ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako su Mensur i Milica Veselinović nedavno zaplovili u romasnu, Ivana je i na tu temu dala svoj sud.

Mislim da su Mensur i Milica prebrzo ušli u vezu, mislim da njoj to neće ići u koristi. Deluje mi kao da je potonula skroz, kao da se ugasila, imala je priliku da se pokaže, a ovako mi deluje kao da je u nekoj senci. Ali opet, ako tu ljubav pobedi, to će na kraju vrediti. Mislim da je Mensur iskren, nakon Mine Vrbaški mislim da on bira devojke koje su mirne i poslušne, koje možda može da oblikuje, a ne neka formirana ličnost koja u njemu može da izazove neki bunt ili revolt, a Milica nije takva – zapaža Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sam kraj, voditeljka se dotakla i svađe između Marijane Zonjić i Viki.

To je žensko koškanje. Meni su njih dve iste, apsolutne iste devojke, sličan tip, slično se oblače, mislim da su jako slične i baš zbog toga je i došlo do tog konflikta. One se negde i gledaju kao konkurencija, ali, opet kažem, Viki je malo iskrenija, otvorenija, dok je Marijana možda malo nezrelija – zaključuje Šopićeva u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs

#Ivana Šopić