AKTUELNO

Ko je ovde ljubomoran?

U toku je emisija "Pitanja novinara". Svađa Marka Janjuševića i Viktorije Mitrović je na samom vrhuncu.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam imao odnose sa njom, ljudi za*ebava se. Izašli smo jednom, u jednu kafanu, sa prijateljima, ona je bila sa jednim mojim drugom. Mi smo se mi tu grlili, šalili, ali ništa nije bilo konkretno! Nikada nisam rekao sa kim sam spavao, niti ću, ona samo hoće da me isprovocira - govorio je Janjuš.
Sedeli smo, bila je muzika, dao sam mnogo para na muziku, a najjača fora, trebao sam da se vidim sa njenom drugaricom - pokušao je da nastavi košarkaš.
Organizovao je da se vidi sa njom a rekao je i meni, dolazi devojka i kaže sad će da dođe Janjuš da se vidimo, a ja je pitam pa kako kad je obećao meni - smejala se Viktorija.
Kako tebi ovo deluje? Kao foliranje ili nešto drugo? Ko je ovde po tebi iskren? - pitao je novinar Sandru.
Mislim da se Janjuš folira - rekla je Rešićeva.
Zar tebi nije stalo da se sazna istina? - pitao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Sek*a jeste bilo, to veče kad smo bili u kafani. Posle smo se jednom čuli, pa smo došli ovde. Ne znam zašto se pere od toga. Jeste bilo je, šta sad, sa mnogima je bio, pa šta. Mene treba da bude sramota što sam bila sa njim. Kvit bi bilo da on prizna - rekla je Viki.
Jel moguće da ova devojka ovo priča po ceo dan? - naveo je Janjuš.
Bolje ja da kažem nego da se sazna od drugih ili da se iskopa, šta me briga, ja sam iskrena. Bilo prošlo, desilo se i ćao. A što se pere, kao da ga je sramota, onda je i mene sramota kad sam bila sa takvim muškarcem. Ovde ima još jedan lep dečko zbog njega bih se tukla, ali polako - nastavila je Mitrovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ne voliš Marijanu? - pitao je novinar Viki.
Ma mene ona ne interesuje. Imamo zajedničkog frizera koji mi je rekao da neka devojka ulazi u Zadrugu, ja sam videla sliku i pomislila samo sačuvaj bože - ubacila se Marijana.
Ti znaš šta radiš napolju - dodao je Janjuš.
Šta to znači? Jel si ti meni dao nešto, neki poklon, neke pare? Ili sam ja častila? - rekla je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel uzrok vašeg sukoba Janjuš? - nastavio je novinar.
Sto pošto oko mene nije sukob - odgovorio je Marko.
Što se mene tiče nije, mene to ne zanima. On sada svakako neće biti sa njom. To što se ona njemu uvukla u krevet to je drugo, ona bi opet nešto sa njim ali teško - nasmejala se Marijana.
Nisam ja uzela krevet do njega, taj krevet je zamenjen! Bila sam na ostrvu, vratila sam se i premešteni su bili. Ovo su gluposti. Meni muškarac ko muškarac, sasvim svejedno, bila sam sa njim samo jednom i nikad više, tako da mi je totalno nebitno, možda to jeste sramota ali bilo je tako i baš me briga. Mi smo u konfiktu zbog drugog razloga, zato što se pravi pametna! - govorila je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga