AKTUELNO

Za crnim stolom karambol!

Sastanak je u toku, a zadrugari biraju osobu koja se najgore snašla u "Zadruzi". Vođa Lepi Mića dao je reč Deniz Dejm:

Foto: TV Pink Printscreen

Pozdrav svim gledaocima i zadrugarima. Prvo tebi Janjuš, meni je užasno što si me nominovao, a pošto nisam nikoga pojeb***, pojeb*** sam sebe juče. Ja još čekam da stignu neki jaki momci - objasnila je Deniz, pa je nastavila:
Ja nominujem Lornu, pošto žena samo spava, ne vodi računa o sebi, pa mi nije zanimljiva za šou - rekla je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ti rekla da ti oko kuvanja mogu pomoći, i ona je rekla može, sve je okej. Ona je sebi nakupovala svega i uzela je sebi plazma keks, pa sam je ja namerno pitala da li joj mogu uzeti jedan keks, i onda je uzela kesu i rekla mi da joj je to za celu nedelju - odgovorila joj je Lorna.

Pošto je Deniz nominovala, Lorna Pratnemer je sledeća iznela svoju nominaciju:

Ante je meni super, Ema isto. Ja ću nominovati Mimu, zato što mislim da je glupa, iritantna i primitivna, i pič**, između ostalog. Meni se ona ne gleda iskreno - rekla je Lorna, pa se nadovezao Fran:
Čim ona tebe iritira, znači da se snašla na neki način. Ne radi se o tome ko je glup, nego ko se nije snašao - rekao je Fran, pa je Lorna dodala:
Slažem se sa Zverkom za sve što je rekao - rekla je Lorna.

Posle Lornine nominacije, sledeća je nominovala Milana Šarac Mima:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da se nije snašla ova devojka Aleksandra Kostadinović. Vidim da je tužna, da kuka da hoće da ide kući. Jednostavno mi je žao. Iz tih razloga nominujem nju - rekla je Mima, pa se na to nadovezala Aleksandra:
Bane i ja se nijednom ni smo poljubili. Bane, sad ćeš da ustaneš. To što priča da sam tužna, to sve stoji - rekla je Aleksandra, na šta je Mima dodala da ih je videla kako se drže za ruke i ljube, na šta se oglasio i Bane:

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se raspravljam i natežem sa njom. Mi smo se upoznali i bili bismo u lepoj komunikaciji. Ona je išla na tu priču da sam ja njen dečko, s kojim je u vezi dve i po godine. Sa mnom se jeste ljubila u karantinu - otrkio je Bane, pa je Aleksandra priznala:
Nemam dečka napolju, nego devojku - rekla je Aleksandra.
Pošto se ona snašla, druga osoba koja se nije snašla je Davor. Zato ću nominovati njega - dodala je Mima.

Detaljnije u nastavku:

Autor: N.Ž.