AKTUELNO

Ovo niko nije znao!

Svetislav Stevanoić - Limeni naredni je nominovao i birao između Stanije Dobrojević i Marka Osmakčića:

Razmišljao sam, u teškoj situaciji su svi, nadam se da nijedno neće ispasti. Staniju kad objektivno pogledate ona jeste lepa i zgodna devojka, zna da igra igru. A momka mi je žao, malo se zaleteo, nov je i nije znao da se snađe, inače je dobar kao osoba, poslaću njega - odlučio je Limeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Stefana i Marka tiče, meni su obojica isti. Ako sam nekog kritikovala za priču, to je bio Bane Čolak, on je mala beba. Na ulasku su mi obojica rekli da je lažna priča i frka, ne znam čemu to, obojica ste dobri i lepi momci. Dečko, šta će tebi priča? Ne mogu da shvatim da idete iz krajnosti u krajnost. Samo sam jednu stvar Marka pitala, ima iskustva, verujte mi, on ima veće iskustvo van crnog stola, ali napolju ljudi vide sve i ne možete ih prevariti. Priča sa Stanijom je mnogo zanimljivija od tog nameštanja priča. Jesi lep, meni je bolesno da neko tako lep ne muva ribe i to. Zbog Stanije sam gubila honorare, bila u zatvoru, ali meni je Stanija prišla, za neke stvari je bila u pravu, za neke nije, tada sam bila spremna za tu devojku (Sanju) i život da dam, izvinjavam joj se sad što sam je pljunula. Poslaću Marka u izolaciju - rekla je Matora.
Ja ću sad ovako da kažem, Stefan i ja smo se stvarno posvađali, ja sam mu rekla da je ljigavac, da me odrukao, to se stvarno desilo. Posle smo se iskulirali, a onda mi je on rekao da bi bilo dobro da to ponovimo, da bi to bila dobra priča - potvrdio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga