AKTUELNO

Karambol se nastavlja!

U toku su nominacije, zadrugari i dalje biraju ko će otići u izolaciju, Stanija Dobrojević ili Marko Osmakčić.

Što se tiče Marka, svi znate da je on moj prijatelj. Ne vaćarim se ja sa njim, ja sam s njim po ceo dan. On je rekao da voli da flertuje, tako ide od jedne do druge dok ne pronađe pravu. Ja ga podržavam, meni ne smeta - Mima je započela svoju priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona misli da je on ljubomoran i posesivan - Stefan Mihić je dobacio.
Što de tiče danas, on je naišao ja sam pozvala Stefana da pričamo. Stefanu sam se izvinula zbog cele situacije, danas sam htela da pomirim njih dvojicu - prokomentarisala je Mima.
Stefan je izveo Mimu napolje i rekao da se ne meša jer će ispričati sve šta zna spolja, ona ke onda ućutala i vratila se po Stefana i izašla napolje - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon situacije kako je mene Mima ogovarala, rekao sam da sam uvek tu za nju, da imamo zajedničke prijatelje - pričao je Mihić.
Ovo je laž, lažeš - vikala je Dalila.
Rekao je nemoj da iznesem o tebi sve što znam - Mima se ubacivala u raspravu.
Ovo vam je Nikola Orozović broj dva - rekla je Dalila za Stefana.
Da čujemo šta misliš o Staniji - pitao je novinar Mimu, pokušavajući da nastavi emisiju.
Sa njom provodim puno vremena. Nemam šta da kažem, kulturna je devojka. Meni nikad loše nije rekla. Uvek me posavetuje. Tako da, Stanija izvini. Šaljem Staniju - glasala je Mima.

Foto: TV Pink Printscreen

Da mi je neko rekao da ću večeras braniti Staniju. Ja nikad nisam rekao Staniji da je klošarkaa kao Dejan, nikad je nisam nahranio kobasicom - započeo je Damiro.
Sram te bilo, dvolična si ličnost. Stanija i Marko su nominovani nemoj mene da komentarišeš - ubacivao se Dejan Dragojević.
Ti si pričao da je Stanija silikonuša - govorio je Damiro.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa jel nije - upitaao je Dejan.
Pa šta tebe briga, gledaj svoju ženu - govorio mu je Damiro
Što se tiče Stanije, imali smo sukobe, ispada da ja nju sad branim, ali ja sam se izvinuo, rekao sam izvini Stanija, ali moram da kažem da je ona normalna kulturna druži se sa svojim kučetom - nastavio je Damiro svoju priču o nominacijama.
Jao, šlihtaro - ubacivala se Dalila.
Nisam ja kao tvoj muž, komentariše tuđe si*e - rekao joj je Damiro.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam očekivala večeras da Dejan ovako komentariše, logično mi je da se Dalila javi da raspravimo kao žena sa ženom. Vi ste slika i prilika jedno drugom. Nesrećnici jedni. Kerino jedna, ti si jedna ženetina.Dejan je jedna kerina Dalilina. Dejan gleda u moje du*e i si*e pored svoje žene - prokomentarisala je Stanija.
Dalila nam je Tuzlanska Paris Hilton, nosila je sa maturu čipkanu haljinu, gaćice nije imala u to vreme. Dalila je slikala gu*u. Ona se vrlo slično kao Stanija slikala. - Irma se ubacila u raspravu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila uvek ima najlepše haljine za ulazak i za maturu jer se Dalila potrudi da bude najlepša. A ti si kompleksašica - odbrusila joj je Dalila.
Ljudi moji oni su kimpleksaši klasični - govorila je Irma.
Ona pamti kakve sam ja haljine nosila za maturu, jesi li ti maturirala - ironična je bila Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je opsednuta s nama godinama - komentarisao je Dejan Irmu.
Tvoj zalizani ljakse sa kožnjakom došao da komentariše tuđe si*e i du*e. Ne priča sa svojim rođenim bratom. Ljakse, ne zna ništa - nastavio je Damiro.
On me zvao da mu budem u spotu, ja sam odbila zato se ovako ponaša - govorila je Dalila.
Nemam ništa loše reći za Staniju, a što de tiče Marka ovo je super priča.Marko mi je jako drag imamo neku drugarsku hemiju, ne znam imao je sukob sa Vanjom, ja sam sa njom dobar.Ona se malo ljutila na mene što sad ja sa Markom, ja sam joj objasnio da imam pravo da se družim sa svima. Budi jak, bori se, uživaj. Šaljem Marka, Staniju znam duže - na kraju je izglasao Damiro.

Detaljnije pogledajte u video prilogu ispod.

Autor: Pink.rs

#Zadruga nominacije