AKTUELNO

Šok!

I dalje su u toku nominacije, zadrugari odlučuju koga će poslati u izolaciju a voditelj Milan Milošević je sledeću reč dao Viktoriji Mitrović.

Ja sam Marka podržala, po meni je on ok, nek on radi šta hoće.Ja padam na bilo koga kad ja hoću, ja se šalim Mi smo isti, samo što sam ja žensko.Marko je moj brat. A što se tiče Stanije meni je ona super, šta god ko da radi niko ne može biti gori od mene. Ni jedna nije iznela ovde šta je zapravo sem mene. Ali poslaću Marka jer je muško - rekla je Viki.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo, Marko je mlad čovek. Mladi ljudi poseduju tu neku energiju koju ne mogu da kontrolišu. Nema šlifa. Ja bih volela da Stanija ostane i da se odbrani u ovoj situaciji. Pošteno je da žena dobije priliku. Marka ću poslati u izolaciju -Tanja Jovićević je kratko prokomentarisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošteno je da ona meni kaže da nikad neću biti majka. Žena je prozvala mene, ja neću da ćutim - Dalila je dobacila.
Ovde imaš ljude koji su sad fini i kulturni a videćeš ih za sedam dana - nadovezao se Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Obratio bih se Staniji, ona ima veliko poštovanje, jedna je velika dama, izgrađena je ličnost. Možda neko ne bi trebao da se na nju ugleda ali treba da poštuje njen trud jer je napravila svoj brend. Imamo zajedničke prijatelje koji o njoj misle sve najlepše. Što se tiče gospodina Marka on je neko koga sam upoznao sa puno ljudi, imao sam lepe reči, pustio sam vreme da pokaže ko je kakav čovek. Ima vrlo malo kvaliteta, neću trošiti uvrede na tebe jer sam za tebe jedan veliki šmeker, biću dosledan svojoj porodici. To đto si rekao da sam gej ja sam bio sa devojkama koje ti možeš gledati samo po magazinima. Marko ukoliko miliš da budeš šmeker, gospodin moraš da promeniš svoj stil, pokazuješ da nemaš obrazovanje. Vrlo je jasno koga ću nominovati večeras. Treba da mi se izvineš, želim ti još jednom sve najlepše - izjavio je Stefan Mihić i poslao Marka u izolaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo velike pohvale za Stefana, ovako se na gospodski način priča. Kad se neko prema meni tako ophodi ja to samo mogu uzvratiti. Nije on mene vređao pa, nemam ni ja razloga njega - prokomentarisao je Marko.
Da l' bi on ovako pričao da mu do njega nije stalo - dobacio je Karić.
Ja njemu to u lice kažem. Ja smatram da je on gej, ja to mislim. On je mene počeo gotiviti, ja njega, ti si Dubai, ja sam Švica i to je tako. Mi sko kao face, pronašli smo se - nastavljao je Marko da komentariše svoje tvrdnje.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video - prilogu ispod.

Autor: Pink.rs

#Zadruga nominacije