AKTUELNO

Sukobi se samo nižu!

Voditeljka Ivana Šopić ušla je u Belu kuću, kako bi sa zadrugarima prokomentarisala sinoćni izboz za Miss i Mistera. Naredna zadrugarka koja je komentarisala bila je

Volim da budem se*si, ali ne vulgarna. Sve devojke koje su se dirale po du*etima i tresle. Nevena i Viki, čak i Aleksabdra - prokomentarisala je Mc Aleks.
Irma, jako dobra izgledaš. Ne znam zašto imaš potrebe da vređaš Olju? Ona je mogla da glasa za koga hoće. Rekla si da je ljubomorna na tebe. Zašto se porediš sa njom, kad imaš godine koje imaš? - nastavila je Sanda.
Nisam pravila poređenje, nego prema njenom postupku. Meni je to hinski. Rekla sam da je avangarda, ali kič i šunt - objasnila je Irma.
Ja nemam ništa protiv tebe. Ja sam važila za nekog komentatora. Možda je njena lepota ova. Ti si rekla da je lepota u oku poisnatrača, ovo je njena lepota. Ono što ti pričaš se kosi. Da li je moguće da te je jedan izbor sa miss toliko poremetio, mislila sam da si sigurnija osoba - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da me je poremetio. Uhvatila si se njene plave kose, tad nije nosila animal print. Nisam kontradiktorna. Niko od vas ovo ne bi nosio - nastavila je Irma.
Meni je moja plava kosa eksta - dobacila je Olja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.

#Zadruga