AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Filipa Cara.

Da li te nervira što je Mina iapk sve vreme volela Mensura, pa se sad pribojavaš da i sa Majom nije tako? - glasilo je pitanje.
Mina je deo moje prošlosti, kao i kod mene što je bilo, nije znala na kom je frontu. Kao što ona mene nije ozbiljno shvatala, nisam ni ja nju. Ne razmišljam u toj devojci. Kad sam izašao proveli smo par dana zajedno, nakon toga sma raskinuo taj odnos. Sve najbolje joj želim. Kao što je rekao i njen bivši momak želim joj da ispravi sliku, ima potencijala mnogo više nego što je pokazala. Što se tiče Maje tu znam. Prošle godine sam video par njihovih klipa, najčešće su bili ona Mensur u klipovima i Maja i Janjuš. Juče sam njemu rekao kakv dojam sam stekao o njemu, da na lažem, slika se malo pokvarila ovih dana. Ne stvaram sliku tkao brzo, ove sezone, kao prošle - rekao je Filip.
Je l' ti pokvarena slika što je podržao Janjuša? - pitala je Ivana Šopić.
Nije mi se svidelo izglaganje što se ticalo mene - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam stao ni na čiju stranu, obojica su mi isti. Nisam pratio toliko, da bih znao. Čuo sam, to nije drugarski i mangupski. Ako su drugovi ne znam šta bih da sam na njihovom mestu. Meni je to jedna od osetljivijih stvari. Problem je kad naiđete na nekoga ko ne može da ide dalje - govorio je Mensur.
Da li ste bili u dobrim odnosima ti i Vladimir pre nego što ste ušli u rijaliti? - pitao je Filip.
To nije bitno - rekao je kratko.
Hteo sam reći da su sve te situacije po principu slične. Koliko sam upućen oni su bil prijatelji. Trenirali su zajedno, dok nije došlo do konflikta. Moja i Janjuševa situacija jeste specifična - objasnio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ni slična, jer on i ja nikad nismo imali prijateljski odnos - dodao je Mensur.
Vrlo slične stvari delimo i ove sezone, došao je da ispravi neke stvari. Doživeli smo sličnu sudbinu, sa sličnim osobama - nadovezao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga