AKTUELNO

Zadrugari se sami javljali!

Ovonedeljni vođa, Lepi Mića, nakon obilaska imaginarijuma, otvorio je sastanak pa je pozvao Gocu Džehverović da se predstavi:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se zovem Gordana Džehverović. Neko me zna lično, a neko je jeo i pio sa mnom. Znate zbog čega dolazim. Dolaziću svake nedelje kad se bude birao vođa, da vidim da li održavate higijenu i čistoću ove kuće. Kako radite, tako će vam se i vratiti. Juče ste me u startu iznervirali kada ste sakrivali escajg. Dovoljno je voda i sunđer da se to opere. Vratite sav pribor koji ste uzeli, kašike, tanjire, viljuške... - rekla je Goca na početku sastanka, a na to se nadovezao Dejan Dragojević:
Ja sam savetovao, da posle ne bih nekoga molio za kašiku ili viljušku. Ja sam sebe obezbedio - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sastanak je počeo sa temom o kuvanju, a Aleksandra se prva javila i pohvalila:

Ja moram da se pohvalim da sam počela da kuvam ove sezone - rekla je Aleksandra Subotić.
Ja znam da kuvam salatu. Ja sam se* simbol ja ne treba da kuvam. Ja sam kupila sve stvari koje ne trebaju da se kuvaju - nasmejala je sve Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Goca je nakon završene prethodne teme, postavila svima pitanje ko je oran da radi, i upozorila ih da onaj ko se ne javi Goca će da bira:

Kazino nema potrebe da se čisti. Kuhinju će da čisiti Anđela i Ana Spasojević. Nemojte sutra da ostavljate za sobom, nego nek svako opere za sobom. Ako zateknem haos, vi ste ga najeb*** - rekla je Goca.

Nakon određivanja ko će da čisti kuhinju, zajednički su se dogovorili ko će čistiti dnevni boravak i pušionicu, pa su potom prešli na određivanje osobe koja će čistiti spavaću sobu, garderobere i dvorište:

Foto: TV Pink Printscreen

Spavaću sobu i garderobere će čistiti Marijana Zonjić i Milica Veselinović - odredio je Mića, pa nastavio:
Dvorište će čistiti Đole Kralj i Sandra Todić - rekao je Mića

Kada su odredili ko će čistiti kuću i njene delove, Goca je rekla šta sve treba sledeći gazda da nabavi što se tiče higijene:

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći gazda nek kupi sunđere, sanitarije i džakove za bacanje smeća. Mene ne zanimaju nikakve cigare niti išta - naredila je Goca, pa je onda rekla da jedva čeka da vidi kako će izgledati sve sledeće nedelje, na šta se Sandra nadovezala:
Veorovatno će biti sve onako kako si i rekla, cakum-pakum - rekla je Sandra

Nakon toga, digla se buka oko toga čije su gaće bačene, na šta je Sandra dodala:

Izbačene gaće iz donjeg kupatila, sam ja uradila, jer su vam bile gaće po podu u prljavoj vodi. Ja sam to izbacila da bi mogla da očistim kupatilo - objasnila je Sandra.

Mića i Goca su završili sastanak pozivajući zadrugare da se bace na svoje poslove koje su dobili.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku:

Autor: N.Ž.