AKTUELNO

Tvrde da nisu u vezi!

Naredna tema koja je pokrenuta u emisiji "Pretres nedelje" bio je odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Voditelj Milan Milošević im je postavio pitanje.

Da li ste vi u vezi? - pitao je Milan.
Ne - odgovorila je Milica.
Mi smo u korektnom odnosu, ja sam ovako strastven, volim da se grlim. Mnogo je dobra i slatka i mlada je, ja sam naravno tu za nju, kao i za svaku devojku uvek. Primio sam je kod mene, nije se desilo ništa spektakularno. Njuškali smo se. Ja volim da se grlim - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam video da su ispod pokrivača, mislim da je bio niskošalterski peting, donji šalter - smatrao je Lepi Mića.
Nije, ona je jako dobra. Tek je krenuo rijaliti, ne zalećimo se, lagano, uživamo - dodao je Ajdarpašić.
Ja ne gajim nikakve simpatije prema njemu, u korektnom smo odnosu. Zgotivila sam ga, osećam njegovu podršku i drago mi je što me štiti. Greota bi bila da je ovde sa 17 godina... - istakla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je priča Tomovićeva, ovako Tomović sve u zagrljaj, čuva ih od svih... Šta je ovo? Od čega je štitiš? Nijedan muškarac joj nije prišao. Ovo je sr*nje od priče, obelodaniće vezu za par dana - skočila je Dalila Dragojević.
Ja ne znam šta će biti, šta bude, biće - dodala je Veselinovićeva.
Širite ljubav i pozitivan vajb - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ovaj vaš odnos ima predispozicije za vezu? - pitao je Milan.
To se nikad ne zna - odgovorila je Milica.
Polako, ne žurimo nigde. Zaista mi je lepo. Ja sam srljao pre, ne bih da se ponavlja ista stvar. U odnosu na mene, ona je sporija, to mi prija, znamo kakav je period pred nama. Trebaće mi neko da mi čuva energiju i da me održava. Ne brinite se za mene. Polako, idemo na iskustvo i mudrost - poručio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.