AKTUELNO

Drama!

Emisija "Pretres nedelje" se nastavila nakon pauze za reklame. Voditelj Milan Milošević dao je reč Jovani Tomić Matoroj, kako bi prokomentarisala odnos Janjuša i Filipa Cara.

Mi smo jedne noći bili u kafani, Maja i Car su bili sa nama. Videla se energija između njih dvoje. Neka bude šmeker i prizna. Ima pravo da mu se to desi. Ako je tako, a svi znamo da jeste, neka prizna. Maja je rekla: "Šta da radim, meni se on sviđa". Ona gleda u njega kao u Boga, kao u Janjuša. Treba da stane iza Maje i prizna. Anđelo kad je j*bao moju devojku, ustao je i priznao - poručila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta sad treba da rade? Da rasprave da dođe do sukoba? Ako padnu teške reči, doći če obezbeđenje. Ovo je dostojanstveno što Janjuš neće da se svađa, što Car neće da se svađa. I koji su oni prijatelji, znaju se par meseci - smatrao je Miki.
Miki, nije to, nego Car negira da je sa Majom! - nastavila je Tomićeva.
J*bem ja seme kad sam ušao ponovo ovde da objašnjavam - govorio je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde nije problem samo prijateljstvo, nego i to što Car nijedne sekunde nije ustao i priznao da je sa Majom - smatrala je Sandra Rešić, a potom je ustao Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene ne zanima priča, mene boli k*rac. Ja sam kriv za tu priču od dve godine i doveo do toga da se opet poteže ta tema i mora da se razreši. Mene ne interesuje. Ja sam pitao jednog zajedničkog druga našeg, on mi je rekao da je sa Majom jer sam ja nešto rekao za njega - otkrio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.