AKTUELNO

Nove provokacije!

U toku je emisija ''Izbor potrčaka''.

Damiro je ustao i rekao svoje mišljenje o podeli budžeta Lepog Miće.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je neke argumente Car izneo koje moram priznati delim. Prva stvar što si pogrešio je što si dao veliki budžet, hvala ti puno, ali si pogrešio. Bio sam u izolaciji bilo je minus sedamnaest i baš je bilo hladno. Bio je Car u situaciji da nije imao krevet, tu je prolio znoj ostavio svoje kosti, gledao sam ga. Bilo bi me sramota da gleda Cara koji je bio tu godinu dana, ja da imam krevet a ond a spava u nekoj fioci. Dao sam mu moj krevet, jer jednostavno gledam kroz neke druge oči, neki trebaju da budu zahvalni što su tu, mnogi su molili, veruj mi. Treba da gledamo stare zadrugare koji su svoje kosti ostavili - govorio je Damiro.
Jao pusti, mene je Car poštovao pa mi uterao, pusti - našalila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam jedan od tih koji je dobio velliki budžet, bio sam u izolaciji. Molio sam ih i pitao da li ima neko nema krevet, niko mi nije ništa rekao, otišli su da spavaju i boli ih uvo - dodao je Damiro.
Ja sam zaboravila šta sam htela da kažem. Meni je ovo malo smešno i jadno, što se tiče Miće, svi oni koji su bili sa njim u rijalitijima, krivi su sami što su ga birali. Ovi novi su videli koliko košta njegovo mišljenje o vama, ostalo sam zaboravila šta sam htela da kažem - ubacila se Aleksandra.
Ja sam mogao da podelim u sekundi, nije poenta da budu lažno zadoviljni nego realno nezadovoljni - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević je pitao još par ukućana za svoje mišljenje o na ovu temu.

Osvrnuo bih se na Saleta, a prijatelji su. Mislim da je to revolt jer je rekao da bi Mikija stavio za vođu. Što se tiče Filipa on je već rekao svoje mjišljenje, nazvao ga je konjem i samim tim pokazao svoj jasan stav - rekao je Karić.
Konj je zato što vuče konjske poteze. Pazi šta radiš, niko ne zna naš početak a komentarišu kraj! Ne pamtite šta kaže preko dana, slušate ono šta vama treba - rekao je Mića.
Sandra nema prava da se buni. Malo je glumatala čisto da kaže nešto, nije bila iskrena, htela je da potegne neku lavinu samo što se ovi novi nisu upalili. Ja sam imao sreće da budem jedan od najbržih u lavirintu - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je bilo glumatanje ili ne to je već tvoje mjišljenje. Mogu da se složim ili ne složim. Mnogi napadaju Miću a govore samo jedno te isto, svi su pričali isto a to na temu kreveta gospodinu Limenom. Ja sam prezadovoljna svojim budžetom. Stala sam na Mićinu stranu, on je moj veliki prijatelj. Da mi je rekao dođi i pomozi mi ja bih uvek to uradila, ovo je posao ta podela budžeta.
Ja se zbog budžeta nikada ne bih naljutio na Miću, poštovao sam njegov stav i uvek ću - rekao je Stefan.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga