AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

Nakon podele budžeta, Jovana TOmić poznatija kao Matora, javila se za reč kako bi prokomentarisala Mićinu podelu budžeta:

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo što se mene tiče hteo si da napraviš neki balans, ja ne bih bolje podelila od tebe budžete. Kad si već delio velike budžete ovima što nisu dobili krevet, nas deset je trebalo uz neku logiku da dobijemo mali budžet.
Ovde je razlika načina dolaska do kreveta, devojka je skočila kao da je kraj života - rekao je Mića, pa se onda pobunila i Vladana Zlatanović, na šta joj je Mića odgovorio:
Kažnjavam ponašanje, boli me ku*** za budžet. Pravim paralelu - ljutito je odgovorio Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

On je hteo sve da nas testira, a mnogi su pali na njegov test. Karić je dobio srednji budžet a bolji je sa Mićom od Stanije koja je dobila veliki budžet - objasnila je Matora.

Nakon burne rasprave javila se i Dalila za reč:

Ja sam očekivala od Miće da ću da dobijem srednji, mali ili veliki budžet. Dosta mi je socijale za rijaliti, kad je Mića izneo priču da je Limeni spavao na garnituri. Sramota je za devojku da kaže Mići zašto nije dao krevet Limenom, jer je samo malo mlađi od Limenog. Nakon što je Limeni zaplakao, niko se nije okrenuo da kaže evo ja ću izaći iz kreveta, jer će on opet spaviti na ugaonoj - rekla je Dalila , i nastavila:

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo pravili nikakav problem ni ranije kada nam nisu ostavljali garderober ni policu. Mi uđemo u pola pet, oni već zauzeli krevete i police - dodala je Dalila.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

Autor: N.Ž.