AKTUELNO

Podela nudžeta je u toku!

Stiglo je pismo Velikog šefa u Belu kuću, u kom je saopšteno da je Lepi Mića zvanično prvi vođa ''Zadruge 5''.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, njegov zadatak je da podeli budžete za ovu nedelju, a zbog pada Mikijevog pritiska, počeo je od njega:

Ja ću dati prvo Mikiju pošto mu je pao pritisak. Prvi veliki budžet dajem njemu. Dugo smo Miki i ja u rijalitiju zajedno, i privatno iammo mnogo zajedničkih prijatelja. Desile su se neke stvari koje nisu išle na obraz nim eni ni njemu. Miki je neko ko hoće totalno da menja svoj život, pošto se nedavno i oženio - rekao je Mića i dao Mikiju veliki budžet.

Nakon konstatacije da je bilo nekulturno to što su svi potrčali da zauzmu svoj krevet, a nisu obratili pažnju na Limenog, koji je spavao na garnituri, nastavio je sa podelom budžeta.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je, takođe, da će male budžete podeliti onima koji su sinoć nisu dobili ništa, a zatim je upitao zadrugare da se jave da su dobili nagradu:

Neko ko je sa mnom dugo dugo i zajedno smo godinama. Jesmo se svađali , ona je neko koga sam podržavao i savetovao. Da nije dobila sinoć nagradu, dobila bi veliki budžet, ovako Matora dobija mali - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga, dodelio je još jedan mali budžet Marku Osmakčiću, za kog nije imao ništa da kaže osim da ga ne poznaje, a nakon toga je prešao na Frana Pujasa:

Dečko koji je idol tinejdžera i neko ko je zet mog prijatelja Mileta Kitića kroz šalu je (prokomentarisao Mića). Fran je neko ko je prošle godine bio upamćen po svim fazama.Ne sme da se vrati nazad u Zagreb, tu je kod nas u Beogradu. Tako da Franu dajem mali budžet - rekao je Mića, pa je prešao na MAtiju Matijevića:

Foto: TV Pink Printscreen

Matija je neko ko je meni drag, tako da i njemu ide mali budžet zbog nagrade od sinoć - dodelio je Mića.
Ona je neko ko je prošle godine mislila tuđom glavom, a nikada nije mislila svojom. Međutim , i pored svega ona je meni draga, i smršala je, i više nije pi*** nego prepi*** - rekao je Mića i dao Sandri Rešić još jedan mali budžet.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sma sa Sandrom izašao iz dva rijalitija. Ona je doživela emotivnu bol, ispisala je sebi životnu priču. Meni si draga i želim ti svu sreću - rekao je Mića i dodelio Aleksandri Subotić mali budžet.
Stefan Karić je neko ko je ovde već treću sezonu. Biću malo prost, on je jeb** svih devojaka koje su ovde bile. On je džentmlen. To je neko ko je intresantan za rijaliti. Mislim da će u ovoj zadruzi pokazati svoje kvalitete, i da neće ući u vezu ni sa jednomdevojkom ovde - rekao je Lepi Mića i dao Stefanu Kariću poslednji mali budžet.

Autor: N.Ž.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića