AKTUELNO

Iva otvorila dušu!

U jučerašnjem izdanju emisije ''Premijera - Vikend specijal'', pobednica treće sezone rijaliti šou programa ''Zadruga'', Iva Grgurić, otkrila je koji joj je najlepši trenutak iz Zadruge, da li joj je Zadruga ostala u lepom sećanju kao i čime se trenutno bavi.

Naime, Iva je istakla kako joj je najlepši trenutak bila sama pobeda i objasnila kako se osećala kada je, voditeljka Dušica Jakovljević, izgovorila njeno ime kao pobednice:

Najlepši mi je bio trenutak ta pobeda. Ja se tome nisam nadala. Kad je Dušica to rekla iz mene je neka energija izašla - istakla je Iva pa uporedila ''današnju'' Ivu sa onom ''drugom'' Ivom:

Foto: TV Pink Printscreen

Pre sam bila skroz neka druga osoba. To nisam bila ja. Te situacije u kojima se nikad nisam našla ranije, izgradilo me u bolju osobu. Sad sam bolja osoba - objasnila je Iva.

Na pitanje u kakvom sećanju joj je ostala Zadruga, imala je da doda:

Zadruga je meni ostala u lepom sećanju. Izašla sam kao pobednica, i mislim da ne bih bila ja ja da nisam ušla u rijaliti - istakla je Grgurićea.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je u pitanju ljubavna romansa sa Filipom Đukićem, rekla je:

U nekim momentima sam se našla sama, i zato sam se našla uz Filipa. Sećam se onog momenta kad mi je Filip priredio za dan zaljubljenih odlazak na ono ostrvo. Ja sam se tu smejala tu iz sveg srca - podsetila se Iva, pa je onda otkrila kakav joj je sad život i čime se sada bavi:

Foto: Pink.rs

Sada Iva ima svoj život van Filipa, i svih drugih. Radim posao koji volim, u kom sam se pronašla, kao voditeljka. Nije mi teško da ustanem ni u 3 sata, samo da ostvarim ciljeve - rekla je Iva.

Autor: N.Ž.

#Iva Grgurić