AKTUELNO

Skandal!

''Premijera Vikend Specijal'' se ove nedelje vratila na TV ekrane i u vaše domove donela nove premijerne priče koje vas ne ostavljaju ravnodušnim.

Nemanja Vujičić se sada nalazi u karantinu sa budućim zadrugarima, i u ekskluzivnim intervjuima otkriva šta možemo očekivati u najspektakularnijoj sezoni do sada.

Foto: TV Pink Printscreen

Skandalozna učesnica pete sezone, Deniz Dejm, ovom prilikom progovorila je o poznanstvu sa popularnom pevačicom Senidom.

Ne znam zašto je skinula moj tag, taguju je svi, a samo moj tag skinula. Upoznali smo se u jednom klubu, tada sam bila malo pijana. Ne pamtim. Njen tim mi je radio pesmu, bili smo u odličnim odnosima. Nije mi žao, treba drugima da bude žao - priča Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednom prilikom je bila uhapšena i to zbog toga što joj je ''ispalo nešto što ne treba''.

Možda mi je ispalo nešto što ne bi trebalo. Ja sam sinoć dobila ponude za seks sinoć od puno zadrugara, tako da će me verovatno oni zavoditi - dodaje Deniz.

Progovorila je i o svom prvenstvenom zanimanju od kog trenutno jako dobro zarađuje.

Imam ''Onli Fens'' i zarađujem puno od toga, to mi je sada posao. Poznate ličnosti me prate tamo, neki su čak i oženjeni. Imam puno fanova u Sloveniji, ali i mnogo ljudi koji me mrze. Jedan voditelj mi je poželeo smrt, to je zaista bio veliki skandal - zaključila je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Deniz Dejm