AKTUELNO

Teške reči!

U toku je emisija "Narod pita", prikazan je još jedan Prilog: Kompilacija svađa iz Zadruge 4.

Ja pola od ovoga nisam video i bogu hvala da ovako divne ljubavi nisam gledao. Ša sa Tarom i Maja i Janjuš, a Car jeziv u svim odnosima zaista. Neke ljude neću da spominjem možda slučajno ali ne želim. Spomenuo sam samo kada su me pitali za razočarenje. Car je čak bio i najbolji u svemu ovome a ovo dvoje parova neprikosnoveni. Ja nikada nisam video da Maja udara glavom tek kada sam izašao u klipovima i bio sam šokiran, nisam mogao da verujem - rekao je Đedović.
Iskreno reci, misliš da li se folira kad udara glavom? - nasmejao se Darko.
Ona zna gde treba da udari, nađe one šperploče, pa je valjda zato ništa ne boli - smejala se Nadica.
Njoj ništa čoveče, u jednom trenutku sam video puder na zidu, ostavlja tragove bukvalno - dodao je Marko.
Posle smo mi zaostali, pošto ovo nama nije normalno. Samo Maja i Alen nisu u toj priči, njihova ljubav je bila druačija i imali su sasvim normalne i prirodne svađe - nastavila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Koje je vaše mišljenje o njihovoj ljubavi? - pitao je voditelj.
Mislim da je Alen muški izneo sav teret, ja sam prvi bio skeptičan ali svaka čast na svemu zaista. Sad čekaju bebu, venčali su se svaka čast na svemu zaista, žekim im sve najlepše, oni su iz neke druge priče! - rekao je Đedović.
Maja je maza i tip koji voli da se mazi, voli da je neko voli, tako da ume i da uživa u tome, baš je lepo videti ih - dodala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovi snimci, što su bili, ova agresija i napadi, svi smo znali da tu nema ljubavi, očekivala sam da će raskinuti - rekla je Nadica.
Rekla je Tara kad je bila u emisiji, kada pogleda snimke da joj je žao što se svađala sa tobom, i da bi volela da popijete kafu? - pitao je Darko.
Ona je bezobrazna i nedokazana i sa mnom kafu neće popiti. Nemamo i zajedničkih tema nikakvih, bila je jako bezobrazna prema meni, ali ne želim joj ništa loše. Em je neurotična em je bezobrazna. Svašta mi je govorila. Da se sretnemo ja bih je zagrlila nemam ja taj problem, ali da popijemo kafu ne. Daleko da imam nešto protiv nje, nema potrebe da žali mene kad smo se svađale, bolje da žali sebe. To što se ona kako kaže naradila, to smo videli njene rane radove na jutjubu, ne znam samo šta joj piše u radnoj knjižici - odgovorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je novo uključenje.

Sofija iz Zemuna, dobro veče. Rekla bih da se prethodna gledateljka predstavlja lažno i sve perfidno radi. Nadicu neću apsolutno neću da komentarišem, ona po mojim normama vrednosti ne može nikome da bude primer pa ni svojoj ćerki. Mi smo ista generacija i znamo koje su norme u tom vremenu bile i žena kakav god da je brak to je u malim sredinama gde ona živi bilo nedopustivo! Kad jedna takva osoba odluči da drži moralno slovo ali ja to ne odobravam. Sve te njene lažne osobine kad ona moli svog pokojnog da skine ljagu sa svoje ćerke i da pozove novinare. Žao mi je što je dete to dobilo epitet, to niko ne zaslužuje. Ne želim da shvatim da žena može tuđe ćerke da gazi ironično,a da ne pomisli kako je njihovimj majkama. I zar njena ćerka nikada nije pogrešila? Marku svaka čast, bio je vrlo suzdržan što se Nadice tiče i mislim da deliš sa mnom mišljenje i da si samo bio mudar jer si shvatio koliko si pogrešio podržavajući Anabelu. Ovu gospođu, ne mogu ni nazvati gospođom, šta je radila sa Jovanom malom, ono je skandalozno. A svima je jasno zašto je to radila, očigledno joj je žao što njena ćerka nije na njenom mestu? - govorila je gledateljka.
Jao mnogo mi se sviđate - ironično je rekla Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta to znači rodila sam dete sebi? Ako si bila hrabra da pre toliko godina rodiš vanbarčno dete, znamo kako se to zove - pokušala je govori gospođa.
Recite kako se zove - prekunula je Nadica.
Ja to neću da izgovorim - navela je gledateljka.
To se zove dete ljubavi - dodala je Nadica.
Ne želim da komentarišem više sve to, samo da se zna da je grozno to što je uradila svim onim devojkama. Da znate šta je stid, ne biste ni ulazili - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga