AKTUELNO

Ironičan ali iskren!

U toku je emisija "Narod pita".

Foto: TV Pink Printscreen

Darko Tanasijević je pozdravio novog gledaoca koji je poželeo da se uključi uživo u studio.

Dobro veče, Dušica iz Kruševca ovde. Nadice, da ti čestitam na prvom mestu bilo je očekivano, imala si ogromnu podršku. Glupo je što se večito spominje Kockar porodica - govorila je gospođa.
Ja znam pravu situaciju kakva je, naša veza ta porodična je tako jaka, da je bilo još nekoga u mom životu, neki drugi čika, možda bi i njega spominjali, ali ovako se drže samo Kockara. Mi smo bili svi korektni jedno prema drugima i ja nemam šta kome da objašnjavam, hvala na podršci - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da pohvalim Đedovića, odličan si mnogo sam od tebe naučila, volela bih da te vidim u Zadruzi 5 - rekla je gledateljka.
Ko je bio vaš favorit? - pitao je Darko.
Miljana i Marija Kulić, ali i Đedović. On je pametan i inteligentan, može mnogo toga da se nauči od njega - odgovorila je gospođa.
Oni nisu bili u dobrim odnosima, kako je moguće da vam toliko različiti ljudi privlače pažnju? - pitao je Darko.
On je realan i kaže ono što misli i jako pristojno priča, a njih dve su zanimljive na svoj način i smešno ih je gledati. U tim sukobima on je bio realan i normalan, moram priznati da je bio u pravu - nastavila je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli ste kako je izgledao raskid Tare i Ša, postoje li neke nove informacije? - pitao je Darko.
Znam da nisu zajedno, to je ono što ona meni kaže, videli su se samo da vidi kuče. Ja sam to na Pink.rs - u i video. Sve to što pričaju mislim da su izgovori, Ša je rekao da kao neće da bude sa njom, ali sve je jasno. Mada posle svega mislim da pomirenja neće biti posle svega što je Tara priznala. Ona kad je gostovala sa mnom u emisiji i stavljala patkice na storiju, sve je to ukazivalo na ovakav kraj. Svako ima pravo na svoje stavove - odgovorio je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pročitao par komentara i pitanja sa Tvitera.

Pošto je rekao da ima strah od visine, kako mu je bilo na skakanju sa mosta? - pročitao je Tanasijević.
Previše ja izgledamn lepo za jednog leša. To su Miljana i Marija izmislile, presmešno - odgovorio je Đedović.
Ali ovi što pišu da je Nadica ljubavnica, a zna se da Kockar nije bio sa svojom ženom godinama pre nje, ona nije rasturačica brakova kao neki - nastavio je Darko sa komentarima sa Tvitera.
Ne mogu ja nikome da objasnim to, a toliko sam objašnjavala da više nema smisla - navela je Nadica.
Da li smatraš da je Milica Kemez poezija, da je roman, heroina sa filmskog platna? - nastavio je voditelj sa pitanjima sa Tvitera.
Ona je meni kratka pripovetka, nije poezija., Daleko je od lektire, zaista je posebno gledam, preterano je podsenila sebe, previše. Drago mi je što je bila u tom duelu, da je pobedila znam da bi joj značilo, drago mi je što je dobila kuću - navela je Zeljkovićeva.
Ako Kija ima 33 godine, kako je njega upoznala pre 30? - pročitao je voditelj.
Ja sam tamo počela da radim devedesete godine, njega sam upoznala godinu dana ranije u drugom lokalu. Upoznala sam ga 1986 godine - rekla je Nadica.
Koji je pravi razlog za spuštanje lopte sa Tarom, čega se više plašiš njene laži ili besa? - pročitao je Darko.
Smešno je, svašta je rekla u onom naletu besa, to su tra la la priče. Možemo svašta reći ali ne možemo izneti dokaze. U trenucima kad sam svašta za nju govorio sigurno da je imala šta ona bi iznela da se razuemo. Ja šta god da radim ne ostavljam tragove molim lepo, žao mi je. Evo najgori sam ali umem da zataškam dokaze - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga