AKTUELNO

Nije ga štedela!

Darko Tanasijević upitao je večerašnje goste da se na kratko vrate u "Zadrugu 4" i izdvoje top 3 foliranta:

Vuk, Paula i... ne mogu da se svih ni setim - rekao je Đedović.
Paula i Kenan - rekla je Nadica.

Odmah posle je usledilo novo uključenje, a Davor je poželeo da se obrati Nadici i Đedoviću, ali i prokomentariše dešavanja tokom "Zadruge 4":

Prvo bih pozdravio sve u studiju. Da sam ja bio učesnik, prvo bih Marka pitao da li su mu Kulićke platile da ćuti, mislio sam da je neka igra ili da je dobio novac od Kulićki, posle je isto bio preblag prema svima - rekao je gledalac.
Problem je što se ove sezone oni nisu vređali sa mnom, nije bilo kao prethodne - odgovorio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica se samo uhvatila Tare i Ša, sa Kristijanom nije ulazila u neki konflikt - dodao je gledalac.
Jesam, jesam, kasnije sam ušla u sukob sa njim zbog moje ćerke, kao i onda kad je ono uradio, ali je sve brzo priznao, tako da nisam imala šta da zamerim. Ja sam Ša samo odgovarala na njegov bezobrazluk. Da je bio realan i priznao da je pogrešio, on je mene iritirao svojim bezobrazlukom, inače nismo imali neki poseban sukob. On meni u jednom momentu kaže da će se meni smejati ceo Balkan, onda sam ga ceo dan i noć gledala u oči. Hteo je da me ponizi, a nije uspeo - objasnila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je, na primer, Janjuš bio favorit dok nije bio sa Majom. Ove godine bih voleo da pobedi Miki Đuričić, jer je on sad oženjen i ima dete. Marko, ako uđe, voleo bih da bude oštriji prema svima! - nastavio je gledalac.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga