AKTUELNO

Ovo nije mogla ni da zamisli!

Naredna gledateljka takođe je pružila podršku Jovanu Ljubisavljević, a iskritikovala Erminu Pašović, koja se nalazila u studiju:

Toliko su se grupisali i ujedinili, da Jovanu, koja je lepa, kulturna, obrazovana... Ta ljubomora i nepodnošljivost i to čeprkanje da li je njoj Vladimir dao keks, niko nju nije imao, osim tog dečka Karića. Jovana je broj jedan, drago mi je što je u lepoj vezi, želim da tako i ostane. Što se Ermine tiče, čudim se, jer ste Vi majka, Vas je ova Zadruga pojela, a Vi ste se prodali i dušu ste svoju prodali. Da je neki mladić bio, bili biste i Vi u vezi, niste ni Vi svetica. Toliko pakosti u Vama, ne znam zašto. Zašto toliko zlobe u jednoj ženi? - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da Vam kažem, za sve ste u pravu - rekla je kratko Ermina.
Što se pobednice tiče, bruka i sramota svih nas. Velikog šefa pozdravljam, jer je ovo poslednja Zadruga - dodala je gledateljka.
Ermina, ti si se klela u Vladimira. Kada je diskvalifikovan, postala si dobra s Carem, da li se sećaš svih dešavanja između Mine, Vladimira i Cara? - pitao je voditelj.
Od samog početka sam bila dobra sa Carem, bila sam pristrasna, priznajem - rekla je Ermina.

Zatim smo se prilogom podsetili tih dešavanja između Mine Vrbaški, Vladimira Tomovića i Filipa Cara:

Usledilo je novo uključenje:

Ermina nije videla mnogo stvari iz rehaba, ne zna šta je radila Janjušu u rehabu, videla sam kako ga je napadala, kopanje očiju, prst u uvo, svega i svačega je bilo, a sve drugo okej. Ona je uzimala njegovo dete u usta, to je katastrofa, on je morao sve to da trpi, kada je video da udara glavom o zid, ona je razmažena i nevaspitana. Šta Caru sada radi? To je ona, ta devojka koja je bila sa Carem pre Zadruge. Drugo, Milica i Bora... Bora je kao i Maja, ne vide šta imaju pored sebe i ne cene. Nervira me i što Ša pominje ovaj novac. Sa kim je on bio tih sedam godina? I sad Ivani to nabija na nos, on misli da će mu se Tara vratiti, ali neće, tu nema ni lj od ljubavi. Čujem da brane Jovanu, a nije za to. Ona je sa Lukom živela u vanbračnoj zajednici, to nije momak, to je muž, ona ga je ostavila samo preko televizije - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga